joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  S-a trezit și îngerul păzitor al arădenilor… Gheorghe Falcă: „Pubelele o să fie distribuite la domiciliu!”

  de Alin Olteanu | 26 aprilie 2018, 9:38 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  4

  Într-un comunicat trimis ieri seară pe adresa tuturor redacțiilor din Arad, primarul Falcă ia (cică!) atitudine în „scandalul gunoiului”. De parcă până acum ar fi fost primarul altui oraș, întâiul edil „apare” cu o amenințare la adresa Retimului și susține că această societate „nu trebuie să ne confunde”. Cu cine să ne confunde, domnule primar? Cu Timișoara, cu Clujul, cu Oradea? Orașele acestea au administrații serioase și cu gândul la cetățeanul simplu. Normal că nu ne confundă, de aceea și situația din aceste zile, din Arad și localitățile învecinate, aflate în zona 1  de strângere a gunoiului. Comunicatul de presă al primarului, în care se susține că oamenii nu mai trebuie să meargă ei după pubele, ci Retim-ul le va duce acasă, sună ca acele cuvinte, ale lui Ceaușescu, din 1989: „Mărim alocațiile, mărim…”.

  Oare simte cumva primarul că îi fuge pământul de sub picioare (a se înțelege procentele electorale)?

  Iată comunicatul:

  „Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă a catalogat drept dezastruos modul în care Retim a intervenit în primele două zile de la preluarea activităţii de  salubrizare în municipiul Arad.

  Este inadmisibil ce se întâmplă zilele acestea în Arad. Am cerut Direcţiei Generale Poliţia Locală prin compartimentul de specialitate să identifice locaţiile unde RETIM nu şi-a făcut datoria şi să aplice sancţiuni. Retim-ului vreau să-i tansmit doar atât: să nu ne confunde!”, a declarat edilul Gheorghe Falcă.

  RETIM Ecologic Service SA este începând de marţi, 24 aprilie, noul operator de salubrizare în municipiul Arad, câștigând licitația organizată de ADI SIGD ARAD,   agenție care reprezintă toate primăriile din Arad, având în responsabilitate gestionarea deșeurilor în județ.

  Este un contract semnat de ADI SIGD ARAD, nu de municipalitate. Ieri a fost semnat, ieri a fost practic prima zi în care Retim trebuia deja să intervină. În acest moment se face transferul între companii,  lucru care trebuia făcut în umă cu o săptămână. Ne cerem scuze noi în faţa cetăţenilor, deşi responsabilitatea este a companiei  şi evident a  ADI Deşeuri. Sperăm ca în maxim două zile să reglementăm această situaţie. În plus, ţin să le transmit arădenilor că am convenit  ca toate pubelele să fie distribuite la domiciliu”, a mai spus primarul Falcă”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. După ce ne-a pus pe drumuri și pe stat la cozi pentru a primi pubele gunoiul ăsta mizerabil de primar își aduce aminte că trebuie să lucreze în interesul cetățeanului? Citat din galeria UTA „… Nu te mai suportă nimenea/ Falca să ne s… P……!”

   +14 voturi
   +1
   -1
  2. Pe cine a desemnat legiuitorul să livreze serviciile publice precum furnizarea de apă potabilă, canalizare și colectarea deșeurilor menajere?
   Cine este răspunzător față de cetățenii Aradului, de bunul mers al serviciilor publice?

   Din nou, o ieșire din rândurile „fără număr, fără număr…”, ale unui primar sfidător, arogant și obraznic.

   #Protestez! Huooo!
   DEMISIA falcă!

   Nu asta este ce se așteaptă de la un bun primar.
   Nu de comunicate de presă, teatrale, de „imagine”, avem noi nevoie.
   Aradul duce lipsa unui Primar Adevărat.
   Actualul este un golan cu aere de vedetă. Nu se vede?

   Cât mai aveți de gând să-l suportați? Câtă „flegmă” trebuie să vă mai curgă pe fețe, până îi confiscați scaunul ce și la lipit de cur?
   Își bate joc de voi! Nu este clar? Nu vă pasă?

   +17 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.