joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  S-a stins din viață polițistul Cristian Anghel! Avea doar 43 de ani și era și un important fermier

  O zi tristă pentru familia polițistului Cristian Anghel, pentru polițiștii arădeni, dar și pentru comunitatea din Șimand și toți cei care l-au cunoscut pe cel care astăzi a plecat dintre noi.

  Lucra la serviciul operațional, dar Cristian Anghel nu era doar polițist. Era în primul rând un mare familist, iar în Șimand și Chișineu Criș era cunoscut pentru ferma sa de peste 70 de hectare. E ciudată uneori viața și e atât ciudat cum pleacă unii oameni de lângă noi.

  Pentru Cristian Anghel, anul 2021 a fost unul foarte bun. A stabilit un record personal în calitate de fermier la producția de păioase. „Nu am avut niciodată 8.000 kilograme la hectar, ca în acest sezon”, spune cu mândrie fermierul arădean. E drept, a avut şi parcele cu 6 tone la hectar, dar maximul obţinut de pe cele 15 hectare cu grâu reprezintă un motiv în plus să continue investiţiile în cultura mare. Soiurile preferate de grâu sunt de la Limagrain”, scria despre el revista-ferma.ro în urmă cu o lună, în 22 iulie 2021.

  „Din toamnă Cristi Anghel va mai adăuga 15 hectare la suprafaţa pe care o lucrează şi afirmă că se va extinde şi mai mult, în viitor. Se gândeşte la accesarea de fonduri pentru o hală de depozitare a utilajelor, dar şi pentru achiziţionarea de tehnică nouă. Va introduce în asolament şi două culturi noi – mazărea furajeră şi soia, care au preţ bun şi sunt căutate pe piaţă”, continua să scrie în articolul apărut pe revista-ferma.ro.

  Din păcate, Cristian Anghel nu va mai apuca să facă toate aceste investiții, nu a mai ajuns să își ducă planurile la capăt. În urmă cu două săptămâni era plecat împreună cu familia la Băile Herculane. Astăzi, familia sa se pregătește de înmormântare… Cât de trist…

  „24 August 2021,o zi neagră pentru mine și întreaga familie.

  O zi în care ne-a părăsit un OM foarte drag și important din toate punctele de vedere.
  Azi din păcate a trecut la cele veșnice, FRATELE, VĂRUL, NAȘUL meu, cel de care am fost foarte apropiat de copil și cel cu care aveam încă multe planuri frumoase împreună…

  Prea repede a plecat, mult prea greu de suportat și extrem de greu de acceptat faptul ca nu mai este printre noi, nu am vrut sa cred nici o clipa ca acum, așa, înspre astfel de situație se îndreaptă într-adevăr lucrurile al naibii de rapid…sperând într-o minune !
  Dumnezeu sa te ierte și odihnească în pace al nostru drag Cristi Anghel!”, scrie despre el finul său, Cristian Lihor.

  Cristian Anghel era internat de o săptămână la Spitalul Județean Arad, iar de vineri era internat la secția ATI.

  Odihnește-te în pace, Cristian Anghel!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.