S-a născut Alianţa 2020 USR+PLUS. Cum arată lista comună pentru europarlamentare din care face parte și un arădean

  de Special Arad | 3 februarie 2019, 9:51 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Fostul premier Dacian Cioloş şi liderul USR Dan Barna au anunţă că „s-a născut principala forţă de opoziţie: Alianţa 2020 USR+PLUS“. Decizia a fost luată de forurile de conducere ale celor două partide. Lista va fi deschisă de Dacian Cioloş, apoi locurile au fost împărţite paritar. Locul 7, primul considerat neeligibil, a revenit USR, susţin surse politice pentru Adevărul.
  Lista USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare:

  1. Dacian Cioloş – PLUS

  2. Cristian Ghinea -USR

  3. Dragoş Pâslaru – PLUS

  4. Clotilde Armand- USR

  5. Dragoş Tudorache – PLUS

  6. Nicu Stefănuţă -USR

  7. Vlad Botoş (Arad)- USR

  8. Ramona Strugariu – PLUS

  9. Vlad Gheorghe – USR

  10. Alin Mituţă – PLUS

  Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, sâmbătă seara, că, de principiu, alianţa USR-PLUS va avea candidat unic la alegerile prezidenţiale din acest an şi îşi propune să fie o alternativă care să formeze majoritatea parlamentară în 2020. „Vrem să facem mai mult decât să-i dăm la o parte pe cei care acum conduc, vrem să construim o alternativă reală şi în următorii 10 ani să schimbăm România în bine şi să o ducem acolo unde îi este bine. (…) Astăzi putem să anunţăm că această alianţă există, o alianţă care va avea reprezentanţi în birourile electorale, în secţiile de vot, pentru că în PLUS în urmă cu câteva zile s-a înscris un europarlamentar. Pornim cu 7-8 mii de membri la USR, cu peste 8 mii de membri la PLUS. Ne pregătim să adunăm semnături şi sper să avem susţinerea cât mai multor români care să ne dea credit să prezentăm o listă, care aşa cum aţi putut constata, e o listă cu oameni competenţi, care vor şti să lupte pentru România în Parlamentul European”, a declarat Dacian Cioloş, potrivit News.ro. „Dacian Cioloş va fi cap de listă, vor continua apoi Cristian Ghinea, Dragoş Pîslaru, Clotilde Armand şi lista continuă astfel cum a mai ieşit în presă. E o listă în care avem competenţă şi experienţă politică consistentă de ambele părţi, şi asta este cel mai important”, a declarat şi Dan Barna, liderul USR.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.