Caravana Alianței 2020 USR-PLUS vine luni la Arad. Ce lideri politici ai alianței vor fi prezenți

  de - | 12 mai 2019, 8:59 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Caravana Alianței 2020 USR PLUS trece luni prin județul Arad.

  Vom avea alături de noi candidați și membri ai Alianței, conduși de Dan Barna – liderul USR și de Dragoș Pîslaru – candidat din partea PLUS.

  Vom merge la Arad (10:00 – Dragoș Pîslaru) și Gurahonț (10:00 – Dan Barna), la Ineu (12:00 – Dan Barna și Dragoș Pîslaru) și Lipova (13:00 – Dan Barna și Dragoș Pîslaru).

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.