Alianță împotriva PSD! Antonescu s-a întâlnit cu MRU, iar mâine se întâlnește cu delegația PDL

  de Special Arad | 27 mai 2014, 4:55 PM | Inutile | Naţional

  0

  Liderii PNL, PDL și Forța Civică pun la cale o alianță împotriva PSD, încercând astfel un fel de unificare a partidelor de dreapta.

  Marți, președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a întâlnit cu președintele Partidului Național Liberal, crin antonescu, pentru a discuta despre o coagulare a forțelor de dreapta pentru a face front comun împotriva PSD în ceea ce privește alegerile prezidențiale din noiembrie.

  Tot marți, președintele PDL, Vasile Blaga, a strâns liderii din teritoriu la unul din sediile din capitală ale partidului. Scopul întâlnirii a fost de a stabili o echipă care să ia parte la negocierile cu PNL. Zvonulire arată că și președintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, va face parte din echipa de negocieri cu liberalii.

  Astfel, miercuri ar trebui să aibă loc o întâlnire între liderii PNL și cei ai PDL pentru a discuta despre o eventuală alianță împotriva social-democraților în ceea ce privește alegerile prezidențiale. Întâlnirea dintre cele două partide ar urma să aibă loc miercuri la ora 17:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.