sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  S-a dat startul Săptămânii Culturii și Economiei Arădene!

  de Special Arad | 27 august 2021, 4:17 PM | Auto | Știri Arad

  0

  Comunicat. Săptămâna Culturii și Economiei arădene, eveniment aflat la cea de a doua ediție, a debutat cu o manifestare inedită: 24 de mașini de epocă au pornit, în această dimineață, din Arad, în cadrul Raliului Carpați Retro! Startul a fost dat de Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad!
  „Ne bucurăm că suntem gazdele unui eveniment atât de frumos, care reușește să pună Aradul pe harta manifestărilor organizate de Retromobil Club România! Am integrat acest concurs în cadrul Săptămânii Culturii și Economiei Arădene, un eveniment susținut de Consiliul Județean, pentru că dorim ca pasiunea celor care întrețin superbele automobile să fie evidențiată public, să facă parte integrantă din viața comunității arădene.
  Avem tradiție, Aradul a scris prima pagină a acestei frumoase istorii a automobilelor românești. La Arad a fost fabricat, în 1910 primul autoturism de pe actualul teritoriu al României: MARTA! Ne bucurăm să dăm șansa tinerilor și pasionaților să vadă modelele vechi, iar celor mai în etate nostalgii”, a declarat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.
  Săptămâna Culturii și Economiei Arădene include o serie de evenimente prin care administrația județeană dorește să pună în valoare cultura și tradiția, performanța în administrație și în actul medical, contribuția mediului de afaceri în dezvoltarea economică și socială a județului și, nu în ultimul rând, respectul pentru munca fiecărui arădean.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.