Ryanair concediază 3.000 de angajați

  de - | 2 mai 2020, 9:40 AM | Internaţional

  0

  Compania aeriană low-cost Ryanair va concedia 3.000 de angajați pentru a putea supraviețui crizei din transportul aerian care pune în pericol întregul sector.

  Grupul irlandez a anunțat într-un comunicat de presă că planul vizează 15% din totalul de 19.000 de angajați. Reducerile sunt „minimul de care avem nevoie pentru a supraviețui în următoarele 12 luni”, a declarat șeful companiei, Michael O’Leary, pentru BBC.

  Dacă nu se găsește un vaccin și traficul aerian nu se va întoarce la normal, „este posibil să mai anunțăm și alte reduceri”, a avertizat el.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.