Roșii umplute cu ciuperci
Ingrediente:
– 10 roșii medii, 250 g ciuperci proaspete, 2 cepe, 2 linguri ulei, 1 cățel de usturoi, 2 linguri pesmet, câte 1 linguriță de zahăr și pastă de ardei, sare, piper, bulion de roșii
Roșiilor le tăiem câte un căpăcel, scobim, curățăm de miez și semințe, sărăm puțin și punem cu partea tăiată în jos pt. a se scurge. Tocăm mărunt ceapa și ciupercile, pisăm usturoiul curățat. În uleiul cald călim ceapa și ciupercile cu sare, piper. Când s-au înmuiat adăugăm bulionul de ardei, usturoi, 1 lingură plină de pesmet, puțină apă și amestecăm continuu până se îngroașă. Cu această compoziție umplem roșiile, presărăm deasupra pesmet și le așezăm într-un vas yena uns cu ulei. Turnăm deasupra puțin bulion de roșii diluat, amestecat cu zahăr.
Punem în cuptor, la foc mediu aprox. 25 min. Servim reci.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Auzi mă, fonduri europene să o modernizeze.dao dracului
Ce patrimoniu industrial arată a WC public improvizat!
HABILI TATA URCĂ PRECUM IGRASIA, PÂNĂ VA AJUNGE PRIMAR. DIXIT!