miercuri, 24 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Roșii umplute cu ciuperci

    de Special Arad | 30 august 2014, 11:39 AM | Gurmand

    0

    Ingrediente:

    – 10 roșii medii, 250 g ciuperci proaspete, 2 cepe, 2 linguri ulei, 1 cățel de usturoi, 2 linguri pesmet, câte 1 linguriță de zahăr și pastă de ardei, sare, piper, bulion de roșii

    Roșiilor le tăiem câte un căpăcel, scobim, curățăm de miez și semințe, sărăm puțin și punem cu partea tăiată în jos pt. a se scurge. Tocăm mărunt ceapa și ciupercile, pisăm usturoiul curățat. În uleiul cald călim ceapa și ciupercile cu sare, piper. Când s-au înmuiat adăugăm bulionul de ardei, usturoi, 1 lingură plină de pesmet, puțină apă și amestecăm continuu până se îngroașă. Cu această compoziție umplem roșiile, presărăm deasupra pesmet și le așezăm într-un vas yena uns cu ulei. Turnăm deasupra puțin bulion de roșii diluat, amestecat cu zahăr.

    img_7941

    Punem în cuptor, la foc mediu aprox. 25 min. Servim reci.

    196

    Sursa: reteteculinarepentrutoti.com

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.