Romeo Hăjdățan și Dan Merișca și-au lansat volumul de poezie/pictură și la Art Cafe

  de Special Arad | 19 decembrie 2014, 12:09 PM | Cultură

  0

  La două săptămâni de la lansarea oficială de la Cărturești, Romeo Hăjdățan și Dan Merișca și-au lansat volumul comun de poezie/pictură, „Gânduri pictate”, și la Art Cafe, joi, 18 decembrie.

  Evenimentul, moderat de către dr. Antoniu Martin, a beneficiat şi de momente muzicale realizate de Ioana Pop, chitară şi voce. „Intenţia noastră a fost de a facilita dialogul dintre autorii albumului şi publicul arădean, de data aceasta într-un cadru relaxat, propunând astfel o manieră degajată de apropiere a arădenilor, în această perioadă plină de semnificaţii spirituale, de actul cultural”, a spus Antoniu Martin.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.