sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Antoniu Martin a publicat cartea „Crucea, spada, trandafirul. Sensul cavalerismului modern”

  de Special Arad | 3 noiembrie 2021, 10:02 AM | Cultură

  1

  În aceste zile a apărut la editura arădeană „Mirador” cartea istoricului Antoniu Martin „Crucea, spada, trandafirul. Sensul cavalerismului modern”.

  „Este o carte despre inițiere, credință și putere, o istorie «paralelă» a umanității, care pune în lumină aspecte mai puțin cunoscute dar care sunt fascinante”, precizează dr. Antoniu Martin

  „Cine au fost și cine sunt templierii, cavalerii de Malta, cavalerii teutoni, rozicrucienii, iluminati și francmasonii? Care este moștenirea ordinelor cavalerești istorice? La ce mai poate folosi perpetuarea unor tradiții de sorginte cavalerească? Care este rațiunea de a fi a confreriilor inițiatice actuale? Iată doar unele dintre întrebările la care cartea încearcă să răspundă”, a afirmat autorul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.