luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Romario Moise a semnat cu noua echipă și se va bate din nou pentru promovare!

  de Lucian Dănilă | 14 ianuarie 2021, 11:59 AM | Sport

  0

  Așteptat la Arad de mulți dintre fanii echipei UTA, Romario Moise a semnat ieri cu noua sa echipă: Petrolul Ploiești. După ce a promovat în vară cu UTA în Liga 1, acum, Romario, luptă din nou pentru același obiectiv în culorile galben-albastre ale Petrolului.

  În vârstă de 24 de ani, Romario Moise a fost împrumutat de Astra grupării din Ploiești, el evoluând foarte puțin sub comanda lui Eugen Neagoe. Originar din Ploiești, Romario a crescut la juniorii Astrei Ploiești, echipă care de câțiva ani a fost mutată la Giurgiu.

  Moise a evoluat la UTA timp de un sezon, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei arădene care a reușit promovarea, cu un bilanț de 22 de meciuri și 8 goluri. Antrenorul Gyuszi Balint și oficialii clubului arădean și l-au dorit pe mijlocaș și în Liga 1, dar jucătorul nu a câștigat litigiul pe care i-l intentase Astrei, astfel că a fost nevoit să revină la clubul din Giurgiu.

  moise 222

  „FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord pentru împrumutul mijlocașului Romario Moise, jucătorul Astrei Giurgiu urmând să evolueză, până la finalul acestei stagiuni, pentru echipa noastră.

  Născut la Ploiești, Moise (24 ani) a bifat 13 apariții în actualul sezon al Ligii I, asta după ce, în campionatul trecut, a fost adversarul „lupilor”, punând umărul la promovarea arădenilor de la UTA, pentru care a marcat 8 goluri în cele 22 de meciuri jucate în ediția 2019-2020 a eșalonului secund.

  În total, Moise are 70 de partide disputate și șase goluri marcate la nivel de primă ligă, toate pentru Astra Giurgiu.

  Bun venit, Romario Moise!”, a anunțat clubul Petrolul.

  Deși Petrolul a obținut împrumutul fotbalistului, pentru UTA condițiile de a-l lua pe Romario Moise erau altele. Au existat discuții îndelungate pe această temă între cele doouă cluburi, discuții intermediate de agentul Bogdan Apostu. Astra cerea pentru transferul jucătorului suma de 100.000 de euro pentru a-l ceda definitiv, sumă pe care UTA nu și-a permis în acest moment să o achite.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.