marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  România, out din Fed Cup! Câștigătoarele ITF Arad nu au reușit să aducă punctul decisiv cu Rusia

  de Dan Lazăr | 8 februarie 2020, 9:00 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  România a cedat cu scorul general de 2-3 întâlnirea cu Rusia, desfășurată la Cluj-Napoca, în barajul pentru turneul final Fed Cup de la Budapesta.

  În primul meci de sâmbătă, rusoaica Ekaterina Alexandrova (28 WTA) a învins-o pe Ana Bogdan (90 WTA) cu 7-5, 3-6, 7-5. Apoi, Jaqueline Cristian a învins-o pe Veronika Kudermetova cu 7-5, 6-3, readucând speranțele în tribunele galbene ale BT Arena. La meciul său de debut în echipa de Fed Cup a României, Jaqueline Cristian (197 WTA) a învins-o pe Veronika Kudermetova (38 WTA).

  În meciul decisiv, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au cedat în faţa perechii Ana Blinkova/Ana Kalinskaia în două seturi, 6-3, 6-2, iar România a fost învinsă de Rusia cu 3-2 în meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, echipa ţării noastre ratând calificarea la turneul final.

  De remarcat că Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au câștigat primul titlu de dublu împreună în 2015 pe zgura de la Activ Club, în cadrul Trofeului „Ilie Năstase” de la Arad. Mai mult, Ruse s-a impus, acum trei ani, și în proba de simplu a turneului gândit de Anela Freer, prezentă și ea în galeria României de la Cluj-Napoca.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.