sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dramă cutremurătoare! Cristian, băiețelul lor de nouă ani, a murit… ei s-au sinucis

  de - | 7 noiembrie 2015, 12:05 PM | Naţional

  1

  Băiatul în vârstă de nouă ani a murit, cel mai probabil, în urma unei tumori pe creier, iar părinţii, afectaţi de această situaţie, s-ar fi spânzurat. Acestea sunt primele concluzii în cazul tragediei din Constanţa.

  Noi amănunte tulburătoare în tragedia de la Constanţa au apărut în cotidianul Adevărul , când o familie întreagă a fost găsită moartă în casă, într-un apartament din cartierul Tomis Nord. În mărturisirea lăsată rudelor, familia a scris în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, în jurul orei 5.00: „Copilul nostru şi-a găsit liniştea, acum putem şi noi. Am obosit şi avem nevoie de linişte. Vrem să fim toţi trei, împreună“. Acesta a fost probabil momentul în care cei doi soţi au decis să moară, la rândul lor. Miercuri, mama, tatăl şi copilul lor de doar 9 ani au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din cartierul Tomis Nord din Constanţa. Pe pat zăceau mama şi un băieţel de 9 ani, Cristian Dimitris Arava, iar în bucătărie tatăl era spânzurat. Oamenii legii bănuiesc că micuţul a murit şi părinţii au decis să-şi ia zilele, la rândul lor. La o primă cercetare, bărbatul a ajutat-o pe femeie să se omoare, apoi a aşezat-o lângă băiatul care era deja mort. I-a învelit pe amândoi cu grijă, apoi s-a dus în bucătărie şi s-a spânzurat. Anchetatorii au descoperit o scrisoare de adio de 13 pagini în care părinţii îşi explică gestul şi îşi cer iertare faţă de rudele rămase în urmă.

  Copilul fusese diagnosticat în urmă cu câţiva ani cu chist pe creier. „Ne credeam o familie fericită, modestă dar bogată prin bijuteria cea mai de preţ din viaţa unui om, cadoul de la Dumnezeu, şi anume copilul nostru Cristian Dimitris“, povestea mama pe blogul lui Dan Sântimbreanu, care prezintă cazurile care au nevoie de ajutor medical în străinătate.
  Într-o zi, copilul s-a plâns că îl doare capul. Medicii au liniştit-o pe mamă, spunându-i că nu e nimic grav. Cum copilul se plângea în continuare, a mers cu el la spitalul din Atena, oraş în care locuiau. După o tomografie li s-a dat crunta veste: micuţul avea un chist adânc în creier şi hidrocefalee. Au urmat câţiva ani de tratamente, analize medicale şi teste în străinătate în care se descoperă că micuţul are tumoră pe creier.

  Mai multe AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.