marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Denis e în comă la spital! Mama a fost găsită în stare gravă!

  de Special Arad | 16 iulie 2016, 5:52 PM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Un copil din România este în comă la spitalul Laval de lângă Nice în urma atentatului de joi seara de Ziua Franței. Copilul are 8 ani, se numește Denis Coman și se afla în vacanță la Nisa împreună cu părinții lui, Cristian și Adriana, stabiliți de câțiva ani în Austria.

  „Un copil român, se află în comă în spitalul Lenval din Nice , iar părinții lui sunt dați dispăruți. Copilul în prezent se afla cu bunica și un unchi. Copilul se numește Denis Coman (8 ani) și el cu părinții sunt stabiliți în Austria și se aflau în vacanta la Nice.

  Ministerul Afacerilor Externe informează că în momentul producerii atacului trei persoane de cetățenie româna (soț și soție și un minor) se aflau acolo și încă nu au reușit să îi localizeze. Din păcate mai sunt persoane decedate neidentificate.

  Multumim pentru sprijin. As dori pe aceasta cale sa cer ajutorul, in caz ca exista cineva, oricui lucreaza la booking.com sau in reteaua hoteliera din Nice. Nu reusim sa identificam hotelul in care au stat. Stim doar ca au rezervat pe booking. Sau orice fel de alt ajutor este bine venit: spitale, autoritati locale. Consulatul a luat in sfarsit act de caz azi dimineata, dupa ore intregi in care au ridicat din umeri si ne-au rugat sa le dam cat mai multe informatii aflam. Dumnezeu sa fie cu parintii acelui copilas…”, scrie Andrei Marian Mihai pe Facebook pe grupul ‪#‎Atentat #‎Nice #‎PrayForNice.

  mandruta 2

  Un astfel de anunț, referitor la Denis și la părinții lui, a făcut și Lucian Mândruță pe pagina sa.

  mandruta

  Pagina de Facebook SOS NICE a publicat sâmbătă dimineața, în jurul orei 1.15, ora României, prima fotografie cu familia Coman, dată dispărută la ora respectivă. La ora transmiterii acestei actualizări, micuțul se pare că a fost identificat într-un spital din Nisa, în stare de comă. Părinții săi, Adriana și Cristian, continuă să fie dați dispăruți!

  Potrivit semnalmentelor făcute publice în mediul online, Adriana Coman are 28 de ani, părul brunet, și 1,65 m înălțime. Cristian Coman este în vârstă de 34 de ani, este brunet și are 1,80 m înălțime. Băiețelul se numește Denis.

  Se pare că în drum spre spitalul Lenval de la Nisa, acolo unde se află copilul, s-ar afla bunica și un unchi.

  UPDATE:

  După ce copilul soților Coman fusese găsit în urmă cu 2 zile într-un spital pediatric din Nisa, iar rudele și prietenii din Timișoara încercau din răsputeri să afle informații despre părinții acestuia, pe rețelele de socializare, vine și vestea bună de la Ministerul de Externe.

  Mama băiatului, Adriana Coman, a fost găsită într-unul dintre spitalele din orașul francez.

  Potrivit medicilor, starea de sănătate a mamei minorului este destul de gravă, dar stabilă”, se arată într-un comunicat al MAE.

  Soțul femeii Cristian Coman încă este căutat de autorități.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.