joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Roberta Recalo, tânăra rănită în accidentul de la Păuliș, are nevoie de ajutor! „Nici nu are unde merge la baie…”

  Roberta Recalo, tânăra în vârstă de 21 de ani rănită în accidentul groaznic de la Păuliș de vineri seara, accident în care și-a pierdut viața sora ei Timeea, se află internată și a fost supusă la mai multe intervenții chirurgicale după ce acel excavator neancorat a căzut de pe trailer și a lovit autoturismul în care se aflau cele două surori.

  Timeea Recalo, profesoară de limba română la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Arad, nu a avut nicio șansă. Și-a pierdut viața la doar 24 de ani. Roberta, însă, a scăpat cu viață, dar cu multiple fracturi. A fost supusă la multiple intervenții chirurgicale după ca i-au fost fracturate ambele picioare dar și o mână, fiind afectați și plămânii, plus un hematom cranian. Starea ei este stabilă, dar deloc bună, iar comunitatea din localitatea Săvârșin face apel pentru a fi ajutată.

  Unchiul Robertei explică într-un mesaj audio cum au crescut cele două surori, Timeea și Roberta, ambele ajungând să predea limba română la școli importante din Arad.

  „Au crescut ambele într-o singură cameră. Au fost și sunt mândria Săvârșinului fiind mai tot timpul medaliate la fazele naționale ale olimpiadelor școlare. Au luat și locul unu, și 2 și 3, au luat și locul 4 la olimpiadele la care au participat. Acum au fost amândouă profesoare de limba română, au ajuns nu numai mândria Săvârșinului ci și a Aradului, a județului”, spune unchiul tinerelor despre ele. Roberta este profesoară de limba română la Școala Gimnazială „Ilarion Felea” din Arad.

  Acum, Roberta are nevoie de ajutorul oricui este dispus să i-l acorde. Pe lângă starea sa fizică, pe lângă tratamentul de recuperare la care urmează să fie supusă atunci când va fi externată, Roberta nu are cele mai bune condiții la casa părintească, acolo unde locuiește.

  „Gândiți-vă că va veni acasă toată în gips și nu are unde merge la baie. Baia este în curte. Nici acoperișul de la casă nu e gata, e lemn gol o parte din el”, explică unchiul Robertei în acel mesaj audio.

  Cine dorește și are posibilitatea să o ajute pe Roberta, poate face donații la următoarele conturi:

  RO35BRDE020SV98225420200 RON

  RO22BRDE020SV98225680200 EUR

  COD SWIFT BRDEROBU

  Recalo Nicoleta-Silvia, loc. Săvârșin, str. Vinești nr. 21, jud. Arad

  roberta 1

  Citește și:

  Roberta, tânăra rănită grav în accidentul de ieri, a fost transferată la Timișoara cu multiple fracturi costale și de membre

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa plateasca gunoiul ala iresponsabil ce efectiv la durut undeva cand a luato la goana cu mastodontul ala fara sa gandeasca ca se poate intampla asa ceva .
   La noi e ca la nimeni.
   Cand sunt controale toti stau pe tuse ca na cineva ii informeaza sa nu iasa la drum .
   Daca ii prinde cineva cu nerguli scapa bine merci ca nu se iau masuri,nu se taie in carne vie si scapa basma curata si uite ce fac .
   Inclusiv firma la care lucra acest individ ar trebui pusa la plata pentru ca nu ia cerut acestui idiot sa respecte regulile elementare .

   +19 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.