sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Roberta, tânăra rănită grav în accidentul de ieri, a fost transferată la Timișoara cu multiple fracturi costale și de membre

  de Andrada Bobiș | 25 noiembrie 2023, 11:22 AM | Știri Arad

  0

  O altă tragedie a avut loc la doar trei zile distanță după cea de la Ususău, în urma căreia mai  mulți copii au rămas fără tată.
  De această dată, ieri, o familie din Săvârșin este lovită năpraznic pentru că  Timeea, fiica cea mare (24 de ani) a familiei, aflată în autoturism împreună cu sora sa, Roberta (21 de ani), și-a pierdut viața în urma unui accident violent.
  Roberta era pasager în dreapta în autoturismul prins și tras de utilajul care a picat de pe platformă. Referitor la starea acesteia, după cum ne spune purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, „pacienta a ajuns in Unitatea de Primire Urgențe din cadrul SCJU Arad în stare gravă”. 
  „După efectuarea investigațiilor imagistice a fost diagnosticată cu politraumatisme la nivelul corpului, multiple fracturi costale și de membre. După stabilizarea pacientei, aceasta a fost transferată la Timișoara, la spitalul Casa Austria” a mai adăugat purtătorul de cuvânt.
  Și Roberta este profesoară de Limba Română la Scoala Gimnazială Ilarion Felea.
  Ca o ultimă precizare, am fost rugați să scriem că alături de  familie se roagă pentru Roberta și toți creștinii Bisericii Penticostale Eben Ezer din Săvârșin- județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.