joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rezumat săptămânal al activității deputatului european Vlad Botoș

  de - | 13 decembrie 2019, 3:15 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. Vlad Botoș, deputat european din partea Alianței USR PLUS, prezintă un rezumat al activității desfășurate în ultima săptămână: „Am încheiat săptămâna trecută la Bruxelles, unde am discutat alături de delegația pentru Albania despre recentul  cutremur care a devastat țara și despre începerea negocierilor pentru aderarea la Uniunea Europeana.

  Sâmbătă, 07 decembrie, am inaugurat cabinetul europarlamentar din Deva. Parlamentul European va fi reprezentat în județul Hunedoara prin acest cabinet, pe care vă încurajez îl vizitați. Vă invit să vă adresați întrebările, sugestiile ori nelămuririle aici sau în restul cabinetelor eurodeputaților Alianței USR PLUS, din toată țara.

  Luni, activitatea a început la Bruxelles cu debutul colaborării mele cu Daria Șipoș, studentă la Oxford, unde studiază Filozofie, Politică și Economie.

  În mini-plenara de miercuri a fost prezentat Parlamentului European proiectul ”Green Deal”. Dintre toate direcțiile pe care le cuprinde, acest Pact Ecologic European se concentrează cel mai mult pe reducerea emisiilor de carbon.

  În această săptămână am petrecut timp discutând cu colegii mei din județele Timiș și Bistrița Năsăud, care ne-au vizitat le Bruxelles. Aici au participat la cursuri de instruire în ceea ce privește absorbția de fonduri europene, alături de parteneri de la Comisia Europeană și Parlamentul European.

  Săptămâna se încheie vineri, printr-un zbor care mă va aduce acasă, la Arad. După activitatea de la cabinet, seara voi prezida ședința județeană a filialei USR, iar sâmbătă mă voi deplasa la inaugurarea unui nou cabinet la Alba-Iulia.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.