Rezultatele probei scrise la concursul de obținere a funcției de director și director adjunct în unitățile de învățământ

  de Special Arad | 13 octombrie 2016, 12:05 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Ieri, 12 octombrie 2016, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Arad. Din cei 118 de candidaţi ai căror dosare au fost validate, la proba scrisă s-au prezentat 116  candidaţi, 2 fiind absenţi.

  Rezultatele probei scrise le puteți consulta mai jos. Acestea arată că 103 candidaţi au promovat proba, restul de 13 nerealizând punctajul minim necesar pentru promovarea probei.

  Pentru candidaţii care au promovat proba scrisă concursul va continua, în perioada 17 octombrie-17 noiembrie, cu probele de evaluare a curriculum-ului vitae şi cea a interviului, urmând ca pe data de 18 noiembrie să fie afişate rezultatele.

  rezultat-1 rezultat-2 rezultat-3 rezultat-4

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.