Rețeta de weekend: Supă de porumb cu linte roșie și smântână
Site-ul Retete Culinare Pentru Toti ne recomandă pentru acest weekend o supă foarte ușor de făcut, numai bună să ne încălzească puțin pe vremea aceasta rece de afară…
Ingrediente: 100 g linte roșie, 100 g costiță/Kaiser, 200 g boabe de porumb conservă, 300 g praz, 1 ardei iute, 200 g smântână, 20 ml oțet de mere, 50 ml ulei, sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare
Curățăm și tăiem prazul bucățele. Îl fierbem în apă cu sare timp de 3 minute. Tăiem kaiserul feliuțe subțiri și prăjim în ulei până devin crocante. Scoatem și separat, în tigaie, călim prazul. Într-o oală punem lintea, porumbul, acoperim cu apă și fierbem 20 minute. Adăugăm kaiserul, prazul, ardei iute tocat mărunt, oțet, sare, piper și smântână. Amestecăm și stingem focul. Mâncarea se servește presărată cu pătrunjel tocat.
Comentariile portalului
Oare piesa (cu această regie și distribuție) se va juca și în țară,undeva?..Mi-ar placea să o revăd in formula asta... Altfel.. felicitări!Încă o recenzie (...)
E bine când crezi că înțelegi ceea ce nu înțelege celălalt. Pentru unii atâta ajunge pentru fericire. Din păcate tocmai asta îi oprește (...)
Pentru E. Nola_Nu ati inteles nimic, dumneavoastra explicati imginile cum va convine. Vedeti vreun insemn politic in imaginile in care apar si preotii ortodocsi ?