Rețeta de weekend: Supă de porumb cu linte roșie și smântână





Site-ul Retete Culinare Pentru Toti ne recomandă pentru acest weekend o supă foarte ușor de făcut, numai bună să ne încălzească puțin pe vremea aceasta rece de afară…
Ingrediente: 100 g linte roșie, 100 g costiță/Kaiser, 200 g boabe de porumb conservă, 300 g praz, 1 ardei iute, 200 g smântână, 20 ml oțet de mere, 50 ml ulei, sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare
Curățăm și tăiem prazul bucățele. Îl fierbem în apă cu sare timp de 3 minute. Tăiem kaiserul feliuțe subțiri și prăjim în ulei până devin crocante. Scoatem și separat, în tigaie, călim prazul. Într-o oală punem lintea, porumbul, acoperim cu apă și fierbem 20 minute. Adăugăm kaiserul, prazul, ardei iute tocat mărunt, oțet, sare, piper și smântână. Amestecăm și stingem focul. Mâncarea se servește presărată cu pătrunjel tocat.
Comentariile portalului
Bună sau cum e Bună asta cu Parchetul se sesizează din oficiu :))) Parchetul administrează doar probele împotriva ta nimic pro deci lăsăm instanțele să judece, ele sunt î (...)
Bună sau rea, Din câte cunosc eu, fostul proprietar Lazăr/Sohne a început reconstruirea clădirii pe interior cu mulți anii în urmă când a schimbat (...)
Este o mare prostie,ca inainte de 89 toate constructiile din ferme erau acoperite cu placi de azbociment,si sa vii acum sa sanctionezi de dragul publicitatii acest aspect este o (...)