Rețeta de weekend: Supă de porumb cu linte roșie și smântână





Site-ul Retete Culinare Pentru Toti ne recomandă pentru acest weekend o supă foarte ușor de făcut, numai bună să ne încălzească puțin pe vremea aceasta rece de afară…
Ingrediente: 100 g linte roșie, 100 g costiță/Kaiser, 200 g boabe de porumb conservă, 300 g praz, 1 ardei iute, 200 g smântână, 20 ml oțet de mere, 50 ml ulei, sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare
Curățăm și tăiem prazul bucățele. Îl fierbem în apă cu sare timp de 3 minute. Tăiem kaiserul feliuțe subțiri și prăjim în ulei până devin crocante. Scoatem și separat, în tigaie, călim prazul. Într-o oală punem lintea, porumbul, acoperim cu apă și fierbem 20 minute. Adăugăm kaiserul, prazul, ardei iute tocat mărunt, oțet, sare, piper și smântână. Amestecăm și stingem focul. Mâncarea se servește presărată cu pătrunjel tocat.
Comentariile portalului
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)
Sa-mi spuna cineva de ce acesti calugari copiaza Via Dolorosa de la Romano Catolici. Biserica Ortodoxa nu are " Drumul Crucii" inclus in randuiala bisericeasca . In nici o carte de cult (...)