Rețeta de weekend: Supă de porumb cu linte roșie și smântână





Site-ul Retete Culinare Pentru Toti ne recomandă pentru acest weekend o supă foarte ușor de făcut, numai bună să ne încălzească puțin pe vremea aceasta rece de afară…
Ingrediente: 100 g linte roșie, 100 g costiță/Kaiser, 200 g boabe de porumb conservă, 300 g praz, 1 ardei iute, 200 g smântână, 20 ml oțet de mere, 50 ml ulei, sare, piper, pătrunjel verde
Mod de preparare
Curățăm și tăiem prazul bucățele. Îl fierbem în apă cu sare timp de 3 minute. Tăiem kaiserul feliuțe subțiri și prăjim în ulei până devin crocante. Scoatem și separat, în tigaie, călim prazul. Într-o oală punem lintea, porumbul, acoperim cu apă și fierbem 20 minute. Adăugăm kaiserul, prazul, ardei iute tocat mărunt, oțet, sare, piper și smântână. Amestecăm și stingem focul. Mâncarea se servește presărată cu pătrunjel tocat.
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este