sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Restricțiile s-au mai relaxat încă puțin! Nunțile și botezurile se pot ține până la 2 noaptea

  de Andreea Daniela B. | 3 iunie 2021, 4:29 PM | Naţional

  0

  Cu toate că restricțiile s-au mai liniștit în ultima perioadă, ora la care trebuiau oprite petrecerile era una încă destul de deranjantă. Astfel, ținând cont că urmează o vară plină cu nunți și alte petreceri private, Florin Cîțu a aprobat o hotărâre prin care programul operatorilor economici se prelungește cu două ore. Desigur, această măsura nu va fi luată pentru orice petrecere, însă nunțile sau botezurile care urmează să aibă loc se vor putea desfășura timp de mai multe ore. Concret, programul acestora a fost prelungit până la ora 02.00.

  „HOTĂRÂRE: – Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00”.

  VEZI MAI JOS DOCUMENTUL 

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.