duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Din 1 iunie, s-ar putea să fie permise nunțile și botezurile cu persoane vaccinate

  de - | 5 mai 2021, 7:51 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că la ședința comitetul interministerial care va avea loc vineri vor fi făcute mai multe propuneri privind măsurile de combatere a pandemiei de Covid-19, potrivit Stirile ProTV.

  Astfel, unele măsuri se referă la organizarea de evenimente private și publice cu participarea persoanelor vaccinate.

  El a fost întrebat, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, când ar putea fi organizate evenimente private: nunți și botezuri.

  „Când ne vom vaccina. Este iarăşi o propunere pe care am făcut-o pentru Comitetul interministerial pentru vineri, pentru a avea evenimente private doar cu persoane vaccinate. (…) De la 1 iunie. Avem o ţintă, trebuie să nu grăbim lucrurile, să le permitem oamenilor să se vaccineze”, a spus premierul după şedinţa de Guvern, potrivit Agerpres.

  Totodată, în birourile în care toți angajații sunt vaccinați se va putea renunța la mască, de la 1 iunie, potrivit unei alte propuneri.

  Sursa: stirileprotv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.