joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rednic: „E un punct, un punct câștigat, mai ales în repriza a doua am avut noroc”

  de Lucian Dănilă | 14 iulie 2023, 9:50 PM | Sport

  0

  Mircea Rednic a recunoscut că UTA a avut noroc în întâlnirea cu Oțelul. „E un punct, un punct câștigat, mai ales în repriza a doua am avut noroc”, așa și-a început Rednic discursul la flash-interviul de după meci.

  Ca ritm, noi am avut ritm în prima repriză, cât ne-a ținut benzina. Apoi, în repriza a doua, am început prost, am pierdut multe mingi, ne-am lăsat dominați, n-am mai făcut posesia pe care am făcut-o în prima repriză, am făcut multe greșeli. Schimbările pe care le-am făcut nu prea au adus un plus.

  La golul Oțelului am avut mingea la mijlocul terenului, s-a pierdut, după care a fost o înlănțuire de greșeli, n-ai voie să faci aceste lucruri când știam că Bodișteanu are calitatea asta. L-am avut la Viitorul și știam că intră în viteză, în dribling, pe piciorul lui drept și noi nu l-am blocat, trebuia făcut fault la mijlocul terenului. A venit golul cum a venit, au avut penalty, nu mai contează cine a fost, dar se vede că nu are experiență, el (n.r. Damian Isac) n-a mai jucat de mult. Nici nu am avut soluții prea multe și prea serioase la acest meci, dar mă bucur că am reușit să luăm un punct aici”, a continuat Rednic.

  A fost execuția lui Rareș Pop, dar și cea a lui Andrej (n.r. Fabry), în minutul 2 am avut bară. Asta e calitatea lui Rareș, se vede că e un jucător foarte talentat. Sunt foarte liniștit, până nu își termină școala și nu își ia bacalaureatul nu pleacă de la noi, numai dacă vine vreo ofertă mare, de 5 milioane. Între el și Mazilu, eu mă mai gândesc. El vine de departe, acum are o pregătire mult mai bună și se vede, e mult mai sigur pe el, pierde mai puține mingi, e tot timpul disponibil, are un picior stâng foarte bun”, a mai spus Rednic.

  Antrenorul Bătrânei Doamne l-a felicitat și pe Cristian Mihai. „Îl felicit pe Mihai, e un jucător care a jucat numai în Liga a III-a, a făcut o repriză foarte bună, sunt lucruri pozitive.”

  Cât de curând se vor crea automatismele, de aia noi trebuie să luăm cât mai multe puncte la fiecare meci. Jucăm vineri acum, cu CFR-ul, o echipă foarte bună. Normal că ne mai trebuie timp și asta am mai spus, timp și răbdare. În prima repriză s-au văzut niște trasee, problema e că acum au venit alți jucători și o vom lua de la capăt, dar jucătorii care au venit totuși au mai multă experiență și jocul nostru o să arate mult mai bine. Peste o săptămână e clar că vom sta mult mai bine fizic decât am făcut-o la meciul de astăzi”, și-a încheiat Rednic discursul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.