vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Punct la malul mării… UTA și Farul continuă lupta pentru play-off

  de Lucian Dănilă | 20 noiembrie 2021, 6:41 PM | Sport

  0

  UTA s-a dus la malul mării cu gândul să câștige partida contra echipei lui Hagi, dar încă dinainte de plecare a fost luată în calcul și varianta unei remize. „Gândul nostru este să obținem toate cele trei puncte, însă în funcție de ce se va întâmpla în teren vom putea discuta dacă un punct e sau nu bun. Vorbim de o echipă cu joc solid, tehnic, cu individualități”, spunea Gyuszi Balint înainte de plecarea de la Arad.

  Jocul nu a oferit arădenilor prea multe șanse de a câștiga partida din această după amiază disputată pe un gazon excelent deși vorbim despre a doua jumătate a lunii noiembrie. Un șut al lui Batha reținut de Aioani, un alt șut al lui Ubbink care a căzut pe plasă și niște situații în care s-a greșit ultima pasă așa cum a fost în cazul lui Dangubic, cam puțin pentru a emite pretenții împotriva unei echipe care a căutat și ea culoarele spre poarta lui Balauru.

  Din punct de vedere defensiv, atât Farul cât și UTA au funcționat foarte bine. Balauru a avut doar câteva intervenții la șutul lui Jefte și la câteva centrări în careul arădenilor, în rest fundașii trimiși de Balint în teren și-au făcut perfect treaba. La fel și în echipa lui Hagi, căpitanul Larie a fost cel mai bun jucător, el fiind implicat atât în ceea ce privește organizarea defensivă, dar totodată a fost și unul dintre cei mai periculoși jucători la finalizare.

  Din păcate, doi dintre jucătorii ofensivi ai Bătrânei Doamne au fost aproape invizibili în jocul de astăzi. Dangubic a greșit aproape toate mingile pe care le-a jucat, iar Miculescu a apărut o singură dată la finalizare, dar execuția lui acrobatică s-a încheiat cu aut de poartă. Nici Roger nu a fost prea prezent în joc, fiind tot timpul blocat de De Noijer sau de ceilalți adversari. La fel putem spune și de jucătorii lui Hagi. Eli Fernandes, Pitu, Jefte sau mai apoi Adi Petre și Chițu au fost reduși la tăcere de Erico, Medjimorec, Vukcevic sau Shlyakov, acoperiți foarte bine de Passaglia și Batha.

  Privind meciul aveam impresia că se poate juca la infinit și nimeni nu poate marca, astfel că UTA câștigă un punct pe terenul unei echipe care în acest sezon a avut evoluții foarte solide pe propria arenă, iar în urmă cu trei săptămâni trecea de una dintre candidatele la titlu, CS Universitatea Craiova. Egale pe teren, Farul și UTA rămân la egalitate de puncte și în clasament și continuă lupta pentru accederea în play-off.

  Farul – UTA 0-0

  Farul: Aioani – Dussaut (46 Radaslăvescu), Larie, Ghita, De Noijier – Artean, Purece (80 Sali), Boboc – Pitu (62 Dobrosavlevici), Jefte Betancor (80 Chitu), Fernandes (62 Ad. Petre).

  UTA: Balauru – Vuckevic, Erico, Medjimorec Shlyakov – Batha, Passaglia (83 Vorobjovas) – Roger (89 Benga), Ubbink (83 Mercioiu), Miculescu (89 Bustea)- Dangubic (73 Antal).

  Arbitri: Marcel Bârsan (București)

  Asistenți: Radu Ghinguleac (București) și George Neacsu (Câmpulung Muscel).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.