Rectificare bugetară la Arad. Un milion de lei pentru lupta împotriva răspândirii coronavirusului

  Consiliul Local Municipal, foto arhivă

  Consilierii locali municipali se vor reuni într-o a doua ședință, vineri, 20 martie, pentru a vota o rectificare bugetară ce prevede alocarea de bani pentru prevenirea și gestionarea situației de urgență provocată de infecțiile cu coronavirus, având la bază o solicitare a Spitalului Județean Arad.

  Banii folosiți din Bugetul General de Venituri și Cheltuieli pe anul 2020, se vor lua din transferuri.

  Mai exact, potrivit documentului care va fi supus la vot de consilieri: „se va aloca suma de 1.077 mii lei (1.077.000 lei, n.red.) la Capitolul 66.02 «Sănătate», pentru transferurile din bugetele locale pentru finanțarea cheltuielilor de capital în domeniul sănătății, conform adresei nr. 9920 /16.03.2020 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad; Se diminuează cu suma de 1.077 mii lei, Fondul de rezervă bugetară la dispoziția autorităților locale din cadrul Capitolul 54.02 «Alte servicii publice generale»”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.