marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Simion Apreutese: „Am face foarte repede o infuzie de două milioane de euro sau mai mult dacă preluăm UTA”

  de Lucian Dănilă | 25 iulie 2022, 1:52 PM | Sport | Topic special

  0

  Simion Apreutese este omul de afaceri arădean în jurul căruia s-a creat grupul „UTA Next Gen” din care mai fac parte Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada. Grupul a fost refuzat de Alexandru Meszar, conducătorul „de facto” al clubului, care la data de 15 iunie a emis un comunicat în nume propriu pe site-ul clubului, uta-arad.ro, în care a anunțat sistarea negocierilor fără a oferi vreun motiv plauzibil.

  De atunci, tensiunile în rândurile suporterilor au crescut la cote alarmante, iar în această seară suporterii care contestă conducerea clubului în general, dar pe Alexandru Meszar și Gheorghe Falcă în special, sunt așteptați la ora 18.30 în Piața Avram Iancu la mitingul „Vrem UTA LIBERĂ”.

  Simion Apreutese a fost plecat zilele trecute în Grecia alături de Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional român care a devenit de câteva luni consilierul lui Apreutese și al grupului „UTA Next Gen”.

  „Am fost împreună cu Ilie Dumitrescu câteva zile în Grecia. Chiar de Sfântul Ilie ne-am dus, l-am sărbătorit acolo”, spune Simion Apreutese.

  simi ilie

  În timp ce Alexandru Meszar tot prelungește termenele de negocieri, blocând discuțiile la stadiul de semnare al unui acord de confidențialitate, Simion Apreutese ne spune care ar fi primii pași pe care grupul „UTA Next Gen” i-ar face în momentul preluării clubului.

  „Am face o infuzie rapidă de capital în club în valoare de două milioane de euro. Dacă se dovedește a fi necesar suma ar fi și mai mare”, spune el. Ilie Dumitrescu ar face și el parte din noul proiect, așa cum s-a tot scris și vorbit în ultimele luni de când au fost demarate negocierile celor patru cu Alexandru Meszar.

  Pentru că au tot apărut în spațiul virtual întrebări de genul „Unde erau acești investitori în anii trecuți”, la secțiunea „Amintiri” de la Facebook a apărut un vechi articol, de acum exact 9 ani, cu Cătălin Juncan. Arădeanul stabilit în Chicago își exprima încă de atunci interesul pentru a sprijini clubul și a-l prelua, așa cum spune el, la un moment dat.

  Articolul complet îl puteți citi cu click aici sau pe linkul de mai jos:

  https://web.archive.org/web/20130728030611/https://www.arq.ro/un-aradean-din-chicago-interesat-de-uta-e-campionul-americii-cu-uta

  juncan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.