luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan Cadar: „USR s-a opus obţinerii fondurilor pentru modernizarea unor drumuri judeţene”

  de - | 24 septembrie 2021, 3:44 PM | Comunicate contra cost

  1

  Consiliul Judeţean Arad utilizează toate mecanismele disponibile pentru a obţine fonduri pentru investiţii. Imediat după publicarea ghidului programului Anghel Saligny, pe ordinea şedinţei Consiliului Judeţean a fost promovat proiecte de hotărâre pentru aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru drumurile judeţene Dieci – Dezna, Mâsca – Măderat – Arăneag şi Lipova – Limită de judeţ Timiş. Sunt primele demersuri pentru a obţine finanţarea din partea Guvernului. Deşi este vorba despre demersuri pentru a obţine bani de la Guvern, consilierii USR s-au opus prin abţinere.

  Folosim fondurile europene pentru modernizarea drumurilor, dar vrem să folosim şi fondurile guvernamentale. Ne bucurăm că Guvernul Cîţu a lansat acest program care ne permite nouă şi primăriilor să obţinem bani pentru proiecte, aşa că am început repede demersurile pentru a obţine bani prin programul Anghel Saligny. Din păcate, consilierii judeţeni USR s-au opus şi au adus tot felul de argumente politicianiste care nu stau în picioare pentru acest vot. Aş vrea să înţeleagă colegii din USR că noi nu trebuie să dezbatem la nivel local dacă un program de finanţare ne place sau nu, noi trebuie să fim pregătiţi să atragem fonduri când porneşte programul respectiv. Din fericire, nu stăm în voturile USR şi mergem mai departe cu demersurile pentru a obţine bani pentru investiţii şi drumuri. Nu pot însă să nu constat că USR a preluat metodele PSD, se opune atragerii de fonduri pentru investiţii, pentru drumuri. Le amintesc că de aceste investiţii nu beneficiază administraţia PNL, ci cetăţenii Aradului, care aşteaptă drumuri mai bune şi o administraţie care ajută economia prin investiţii”, a spus Răzvan Cadar, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad şi secretarul general al PNL Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Vouă nu vă e încă limpede că ei se prezintă că fii de de drepta și pentru progres dar sunt afiliați la Bruxelles cu grupări extremiste de stânga? Această formațiune nu are nimic de-a face cu românii și România cu ai lor spioni Fritz, Clotilde, Cosette, Allen și alte nume exotice care numai pui de daci nu sunt…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.