vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Se așterne primul strat de asfalt pe drumul județean dintre Sânmartin și Socodor

  de Special Arad | 14 septembrie 2022, 3:58 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Asfaltarea drumului județean dintre Sânmartin și Socodor a ajuns la etapa așternerii primului strat de asfalt. Lucrările avansează în ritm intens, cu o frecvență de 600-650 de tone de asfalt zilnic, astfel încât primul strat de asfalt, cel de legătură, este aproape finalizat.

  „Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități, creăm condiții de dezvoltare economică, ridicăm standardul de viață al locuitorilor din zonă și, de asemenea, decongestionăm traficul de pe drumul național Arad-Oradea”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

  La rândul său, Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea, consideră că acest drum, alături de alte două proiecte care vizează comuna – modernizarea tronsoanelor de drum Curtici-Macea-Sânmartin și Sânmartin- Șimand-Olari-Caporal Alexa – va face întreaga zonă atractivă pentru investitori. „Modernizarea drumurilor care au ca și centru comuna noastră reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea mediului economic. Principala dorință a investitorilor este să beneficieze de o infrastructură bună, pentru mobilitatea forței de muncă și a produselor pe care le fabrică”, a completat Ciprian Otlăcan.

  Tronsonul de drum Sânmartin-Socodor face parte din proiectul de modernizare a drumurilor județene transfrontaliere, alături de centura orașului Curtici și a drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin și Socodor-Nădab.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.