Se așterne primul strat de asfalt pe drumul județean dintre Sânmartin și Socodor

  de Special Arad | 14 September 2022, 3:58 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Asfaltarea drumului județean dintre Sânmartin și Socodor a ajuns la etapa așternerii primului strat de asfalt. Lucrările avansează în ritm intens, cu o frecvență de 600-650 de tone de asfalt zilnic, astfel încât primul strat de asfalt, cel de legătură, este aproape finalizat.

  „Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități, creăm condiții de dezvoltare economică, ridicăm standardul de viață al locuitorilor din zonă și, de asemenea, decongestionăm traficul de pe drumul național Arad-Oradea”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

  La rândul său, Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea, consideră că acest drum, alături de alte două proiecte care vizează comuna – modernizarea tronsoanelor de drum Curtici-Macea-Sânmartin și Sânmartin- Șimand-Olari-Caporal Alexa – va face întreaga zonă atractivă pentru investitori. „Modernizarea drumurilor care au ca și centru comuna noastră reprezintă o oportunitate pentru dezvoltarea mediului economic. Principala dorință a investitorilor este să beneficieze de o infrastructură bună, pentru mobilitatea forței de muncă și a produselor pe care le fabrică”, a completat Ciprian Otlăcan.

  Tronsonul de drum Sânmartin-Socodor face parte din proiectul de modernizare a drumurilor județene transfrontaliere, alături de centura orașului Curtici și a drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin și Socodor-Nădab.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.