Răzvan Burleanu: „Stadionul va fi împărțit în trei zone!”. Câți oameni vor avea acces pe stadioane în România?

  de - | 1 iunie 2020, 8:32 AM | Sport

  0

  Șeful Federației Române de Fotbal a spus că fiecare stadion va fi împărțit în trei zone, în care se vor regăsi câte un număr limitat de persoane, pentru a preveni, pe cât se poate, răspândirea noului coronavirus. Jucătorii, la rândul lor, vor fi supuși mai multor teste.

  „Regulile vor fi foarte stricte când jucătorii intră pe teren. Toți jucătorii vor fi testați cu două trei zile înainte de primul meci, apoi la un interval de 14 zile. Delegatul va fi testat și el cu două zile înainte de joc. Nu vom mai vedea strângeri de mână. Conferințele de presă vor fi online. Stadioanele vor fi împărțite în trei zone: în zona interioară a stadioanelor vom avea 80 de persoane, în zona tribunelor vor fi 85 și în exterior – 60.

  Nu vor exista servicii de catering la stadion. Echipa oaspete vine cu 90 de minute înainte de gazde la stadion. Ședințele tehnice să fie organizate în spațiul liber”, a spus Răzvan Burleanu în direct la Digi 24.

  Fotbalul în prima ligă din România ar trebui să fie reluat la data de 13 iunie, iar în prima etapă după pauză avem parte de un derby: FCSB – CFR Cluj, scrie prosport.ro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.