miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cât mai faceți Aradul de râs? Primarul Bibarț a fugit de rușine, dar măcar a mai aflat de o problemă…

  de Lucian Dănilă | 11 martie 2021, 11:27 AM | Sport | Topic special

  4

  Autoritățile locale au vrut să dea o nouă lovitură de imagine cu arena „Francisc Neuman” pe care s-au chinuit șase ani să o finalizeze iar la jumătate de an de la inaugurare funcționează ca una aflată în paragină. Aradul a organizat meciul internațional de juniori dintre România și Serbia, acesta fiind anunțat cu fast ca primul eveniment internațional de pe noul stadion al Aradului.
  Prezentat ca „noua bijuterie”, stadionul „Francisc Neuman este unul mai degrabă nefuncțional decât o arenă modernă, la standardele UEFA în anul 2021. De la început a început să plouă în vestiare, fie că vorbim despre ale gazdelor, fie că este vorba despre al oaspeților. Gazonul a cedat deja la primul antrenament, iar la meciuri brazdele se rupeau la fiecare mișcare a vreunui jucător. Este cunoscut faptul că UTA nu se poate antrena pe „Francisc Neuman” pentru că terenul ar deveni impracticabil pentru meci. Odată cu intrarea în iarnă, sistemul de degivrare nu a funcționat deși era unul nou-nouț. La primul meci oficial disputat pe noua arenă, liniile păreau trasate cu mâna.
  Lojele au fost închise complet, cu geamuri mari care nu se deschid și trebuie refăcute. Când se va întâmpla asta încă nu știm. Scaunele din spatele celor două porți se rup, unul după altul, la fiecare minge trimisă mai tare peste poartă.

  „Noul stadion „Francisc Neuman” intră astăzi în circuitul fotbalului internațional! Înaintea acestui „debut”, o întâlnire cu Președintele FRF, domnul Răzvan Burleanu, și cu secretarul Comisiei Tehnice FRF, domnul Mihai Stoichiță, un prilej de discutare a unor viitoare colaborări în vederea organizării altor meciuri internaționale”, a postat ieri, pe pagina lui de Facebook, primarul Aradului, Călin Bibarț.

  bibart

  La câteva minute după poza de mai sus, primarul Bibarț a fugit rușinat de la stadion. „Nu a prins minutul 10 al meciului și a plecat”, spun cei care au fost aproape de el pe arenă.
  La meciul de ieri, ca și la cel dintre UTA și CFR, gazonul nu a mai fost deloc moale, dimpotrivă, era ca betonul, foarte tare și uscat. Despre acest lucru spunea la finalul meciului cu CFR și jucătorul oaspeților, Adrian Păun. „Mi s-a părut foarte tare suprafața de joc”, spunea el.
  Ce am văzut ieri? Am văzut cum doi oameni, probabil angajați ai Primăriei, sau de la RECONS, udau terenul cu furtunul. Parcă erau imagini desprinse din fotbalul de nivel județean. În timp ce jucătorii celor două echipe se încălzeau, furtunul era plimbat printre ei și aceștia trebuiau să-l evite, să nu cumva să calce pe furtun. Mai mult, furtunul galben nu ajungea nici până la jumătatea terenului, astfel că suprafața care a fost stropită este de mai puțin de 15 la sută din suprafața terenului.

  uta gazon furtun
  „Decât să te faci de râs cu furtunul ăla, cu care oricum nu poți să uzi întregul teren, mai bine stai și îl lași așa. Râdeau sârbii de noi”, spun cei aflați pe arenă.
  De ce a fost nevoie de furtun? Pentru că de trei săptămâni nu mai funcționează sistemul de irigare al arenei. Care este cauza? Încă nu o știm…
  Cât ne mai facem de râs? Măcar așa a mai aflat primarul Bibarț de o problemă în plus. De parcă ar conta….

  PS: Meciul de juniori Under 19 dintre România și Serbia s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Noi suntem de vina că stăm și îi lăsăm să își bată joc de noi ,ar trebui mers peste ei și luați de urechi acești incapabili in frunte cu europarlamentaru lu peste prăjit carea distrus acest oraș.
   Iar acum copilași lui fac la fel ,daca nu ați știut ce naște din pisica soareci mănâncă .
   Doară nu credeți că ați votat mari oameni la conducerile acestui județ sau primărie tot niscai incapabili ce continua imensele proiecte de a transforma acest oraș în comuna .
   Ori cum, comentam degeaba ,că nu au nici o rușine ,așa că dacă credeți că a plecat Bibi rușinat de la stadion că aia dădeau cu furtunul nici pe departe toate astea pentru uni ii transforma in eroi comunali .

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Mă da nimeni nu zice nimic de ce ditamai CEAS și-a tras țărănoiul, din salariul de primar? … o fi și fraierul ăsta „colecționar” și-și dă la Hobby că el colecționează ceasuri, … DA NUMA DIN ALEA de-ți iei o mașină nouă din cât costă unu. Sau o fi unul luat cu o sută de la „țigani” la Ochka? Că nu le știu.
   .
   Vai, ce greață mă apucă când îi văd cum, încet dar sigur își dau arama pe față, toate aceste jeguri de INCAPABILI. Mintenaș o să-l vedem și pe ȚĂRĂNOI cu curul în BMW, cu aroganța inclusă ca un accesoriu.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.