marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Război între „Generația de Aur” și FRF. Prunea l-a bătut pe un apropiat al lui Burleanu

  de Special Arad | 30 martie 2015, 4:37 PM | Sport

  0

  Lupta dintre „Generaţia de Aur”şi noua conducere a FRF a trecut la următorul nivel, iar Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, a recurs la un gest fără precedent – conform gsp.ro.

  Prunea l-a lovit pe Gabriel Bodescu, şeful de cabinet al preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la Hotelul Ramada Plaza, incidentul fiind raportat de martori la numărul de urgenţă 112, anunţă Mediafax.

  „După meci, la Ramada Plaza, la hotel, a avut loc o recepţie organizată după joc, în ideea că nimeni nu pleca, avînd în vedere faptul că a doua zi era Adunarea Generală. A fost un incident regretabil între Florin Prunea şi Gabi Bodescu. Eu eram în zonă. În momentul în care am sesizat că a avut loc incidentul am intervenit între ei, să aplanez conflictul şi să calmez spiritele. Dar deja se încheiase. A fost o chestiune de 10-15 secunde. Ei stăteau foarte apropiaţi şi discutau. Eu eram la vreo 2-3 metri de ei şi la un moment dat am văzut că Florin Prunea s-a sprijit de el. S-a sprijinit de el. Nu am văzut cum l-a lovit şi unde l-a lovit. Apoi, cînd am văzut că i-a curs puţin sînge m-am apropiat şi am intervenit. Îi curgea sînge de deasupra sprîncenei. Totul nu a durat mai mult de 30 de secunde”, a declarat Braşoveanu, oficial al grupării de la Farul Constanța.

  Acesta a precizat că nu cunoaşte motivul conflictului dintre cei doi: „Nu aş putea spune cu certitudine de la ce s-au luat. A fost o discuţie în contradictoriu, dar nu legată de meciul naţionalei de la Ploieşti. Nu a fost grav, dar s-a sunat la 112, nu ştiu exact de către cine, posibil din angajaţii hotelului. Eu i-am întrebat de la ce s-au luat, dar nu au vrut să dezvolte subiectul, nici unul, nici altul. Eu am auzit că Florin Prunea a spus «mă, cine sunteţi voi de conduceţi fotbalul românesc?»”.

  La locul incidentului a intervenit o echipă de poliţişti din cadrul Secţiei 2, însă conflictul era deja aplanat. Martorii prezenţi la faţa locului susţin că persoanele implicate au refuzat să depună plângere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.