joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Eric Omondi s-a bătut cu colegul său Abud Omar și a fost exclus din naționala Kenyei!

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2024, 3:18 PM | Sport

  0

  Eric Omondi a avut un conflict fizic la naționala Kenyei cu colegul său Abud Omar și a fost exclus din lot de selecționerul Engin Firat. Ambii jucători au fost excluși de selecționerul Engin Firat.

  Astfel, Omondi nu va juca nici deseară în meciul cu Zimbabwe.

  „Abud Omar și Eric Johana Omondi au fost trimiși la pachet de șeful Harambee Stars, Engin Firat, după ce s-au bătut în hotelul echipei cu doar câteva ore înainte ca echipa să plece în Malawi”, scrie pulsesports.co.ke.

  Firat a optat să-i excludă din lot pentru a transmite un mesaj că violența de orice fel nu va fi tolerată în tabără, continuă sursa.

  „Când cineva încearcă să te enerveze în timpul Ramadanului. Tu fiul unei femei frumoase. Postesc”, a postat Omar pe poveștile sale de Instagram după ce a fost exclus din lotul echipei naționale a Kenyei.

  UTA joacă sâmbătă de la ora 18.00 la Cluj Napoca cu Universitatea, meci care va avea loc pe Cluj Arena.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.