joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Minor bătut și scuipat într-un tramvai din Arad! Agresorul era în stare de ebrietate și se credea controlor

  de Special Arad | 1 martie 2021, 3:59 PM | Știri Arad | Undeva

  0

  (foto: captură foto, video Jandarmeria Arad)

  Ieri seară, în jurul orei 22.15, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciul de ordine publică, a fost direcționat pe o stradă din centrul municipiului Arad, unde un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat fizic de către o persoană necunoscută.

  Jandarmii au ajuns de urgență la locul indicat și au identificat persoana agresată, un tânăr de 17 de ani, din Arad. Aceasta le-a povestit jandarmilor că în timp ce se afla într-un tramvai în drum spre casă, un bărbat necunoscut aflat în stare de ebrietate, s-a apropiat de el și i-a cerut să prezinte un document de călătorie. Tânărul i-a solicitat acestuia să se legitimeze, moment în care bărbatul a devenit violent, l-a scuipat și i-a aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul feței, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

  Jandarmii au plecat imediat în căutarea bărbatului agresiv și l-au depistat pe o stradă din apropierea locului în care s-a petrecut evenimentul. La vederea forțelor de ordine, bărbatul a luat-o la fugă ignorând somațiile de oprire. A fost însă prins în scurt timp și condus la sediul poliției unde jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”, conform Codului Penal.

  Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.