Război în toată regula! Dorel Căprar, președintele PSD Arad, nu dă curs solicitării conducerii centrale și, în consecință, nu amână alegerile

  de Special Arad | 6 februarie 2020, 5:53 PM | Politikos | Topic special

  0

  Comunicat. „În această după amiază, mi-am exprimat regretul, printr-o adresă transmisă președintelui interimar Marcel Ciolacu și secretarului general interimar Paul Stănescu, pentru faptul că nu reușesc să participe la Conferința Extraordinară de alegeri a Organizației Județene PSD Arad, programată pentru data de 7 februarie, de la ora 17.00.

  Mi-aș fi dorit ca la această conferință să poată participa și reprezentanți ai conducerii centrale, dar cu toate acestea, nu putem accepta o amânare a alegerilor în cadrul PSD Arad, având în vedere decizia Comitetului Executiv Național și cea a Comitetului Executiv Județean, care în data de 4 februarie 2020 a stabilit data și ora organizării Conferinței extraordinare.

  Este nestatutar să amânăm organizarea alegerilor, încălcând astfel decizii ale forurilor de conducere la nivel central și la nivel județean. Mai mult, această conferință județeană nu suferă amânare, având în vedere că suntem în mare întârziere cu deciziile interne ce trebuie adoptate pentru buna organizare a alegerilor locale, având de stabilit inclusiv listele de candidați pentru primării, consilii locale și consiliul județean.

  Așadar, vineri, 7 februarie 2020, va avea loc Conferința Extraordinară de alegeri a PSD Arad, unde sper, totuși, că domnul președinte Marcel Ciolacu sau domnul secretar general Paul Stănescu ne vor face onoare să fie prezenți, având în vedere că în aceste zile întreprind vizite în Transilvania.

  Citește ce au solicitat Marcel Ciolacu și Paul Stonescu AICI!

  Mai jos, răspunsul președintelui Căprar, adresat lui Marian Ciolacu:

  View Fullscreen

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.