Conducerea centrală a PSD a amânat Conferința Extraordinară a filialei din Arad

  de Special Arad | 6 februarie 2020, 4:16 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Secretarul general al PSD Arad, deputatul Florin Tripa, a anunțat pe pagina de Facebook că liderii organizației naționale PSD au cerut, printr-o adresă scrisă, ca lucrările Conferinței Județene și alegerile în filiala locală să fie amânate. „Luând în considerare situația natională complexă, care impune prezența liderilor la București, pentru organizarea activităților” lucrările Conferinței Extraordinare a PSD Arad se amână pentru o dată ulterioară și nu 7 februarie cum era stabilit.

  Președintele Ciolacu a decis amânarea alegerilor motivând acest lucru prin dorința de a fi prezent la conferința de la Arad.

  Ziua în care se va desfășura va fi stabilită de comun acord între liderii partidului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.