Rampe de skateboard și panou de cățărat pentru parcul „Zsolt Torok” din Arad

  de Raluca Medeleanu | 3 decembrie 2019, 10:51 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Consilierii locali municipali au votat luni un proiect de hotărâre ce prevede repartizarea excedentului bugetar. În cadrul ședinței, aceștia au votat și un amendament la proiectul respectiv, ce prevede repartizarea unei sume de bani special pentru Parcul Copiilor.

  Amendamentul prevede achiziţia unor „elemente de joacă” pentru Parcul Copiilor (din spatele muzeului), proaspăt denumit „Zsolt Torok”, în memoria marelui alpinist arădean, investiția ridicându-se la suma de 135.000 lei. Mai exact, municipalitatea intenționează să cumpere un panou de căţărat, o rampă de skateboard tip cutie prevăzută cu balustradă, o rampă de skateboard tip val dublu, o rampă tip şină metalică, o rampă tip treaptă dublă și o rampă tip bordură.

  „Am votat acordarea numelui fostului Parc al Copiilor în onoarea alpinistului şi dorim şi pasul al doilea, respectiv dotarea lui cu elemente care să aducă mai aproape copii şi tinerii de acest sport şi să fie şi util celor care sunt iubitori de sport şi doresc să facă mişcare”, a spus primarul Călin Bibarț, menționând că noile elemente din parc vor fi date în folosință cândva anul viitor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.