luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unde a dispărut skatepark-ul Zsolt Török?

  de Raluca Medeleanu | 12 iunie 2020, 3:55 PM | Recomandările editorilor | Strada

  4

  Începutul de an 2020 a adus orașului nostru un nou loc special amenajat pentru iubitorii de skateboarding, iar numele i-a fost dat în memoria lui Zsolt Török, marele alpinist arădean a cărei moarte tragică, neașteptată, s-a întâmplat vara anului trecut. Consilierii au votat alocarea sumei de 135.000 lei din bugetul local, la începutul lunii decembrie 2019, pentru amenajatea skatepark-ului din incinta Parcului Copiilor, bani din care au fost achiziționate: un panou de căţărat, o rampă de skateboard tip cutie prevăzută cu balustradă, o rampă de skateboard tip val dublu, o rampă tip şină metalică, o rampă tip treaptă dublă și o rampă tip bordură.

  A fost o mare uimire astfel să constatăm, zilele acestea, că după nici jumătate de an de la darea în folosință, zona e acum complet goală. Primul gând pe care l-am avut a fost că municipalitatea l-a relocat, însă răspunsul primit de la Primăriei ne-a lăsat mască: skatepark-ul a fost distrus, iar asta chiar în perioada Stării de Urgență.

  „Din nefericire, chiar în perioada Stării de Urgență, când accesul în parcuri și spațiile de joacă era interzis, skatepark-ul Zsolt Török a fost vandalizat. Elementele deteriorate au fost ridicate în vederea remedierii stricăciunilor.

  Sperăm ca pe viitor aceste incidente să nu mai aibă loc, din respect pentru cetățenii din banii cărora s-au realizat aceste investiții și, nu în ultimul rând, din respect pentru cel care a fost alpinistul Zsolt Török, în amintrea căruia s-a amenajat acest spațiu”, ne-a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Consilierii au votat alocarea sumei de 135.000 lei din bugetul local…” aproape 28000 de euro. Ar fi interesant să vedem exact cum au fost folosiți acești bani. Fiindcă ce au „realizat” cu ei am văzut toți cei care au trecut prin Parcul Copiilor. Mă întrebați pe mine, vă spun că ce am văzut era o FĂCĂTURĂ!!! Vă rog să cereți primăriei să elibereze copie după documentele „Proiectului”. Se poate controla astfel câți bani au fost cheltuiți pe materiale și cât pe manoperă. Au făcut niște porcării ce nu au ținut, folosite de copii, fiindcă au fost construite în linie cu tot ce se face când INCAPABILII o fac. Pe ei nu-i interesează rezultatul, ci Parandărătul ce ajunge la caseria partidului. Că doar este an electoral și trebuie parale să-și pună meclele pe toate gardurile.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.