Deva va avea skate-park. Aradul, pe când așa ceva?

  de Raluca Medeleanu | 29 iulie 2015, 8:56 AM | Știri Arad

  1

  Primăria muncipiului Deva a predat marţi amplasamentul şi a dat ordin de începere a lucrărilor la proiectul “Amenajare skate-park”, potrivit hunedoaralibera.ro.

  Parcul este destinat practicanţilor de skateboard şi se întinde pe o suprafaţă de 825 de metri pătraţi şi cuprinde nocturnă, bănci pentru odihnă şi spaţiu verde. Termenul de execuţie este de 60 de zile.

  Mulți tineri arădeni se întreabă „la Arad, pe când așa ceva?”. Cei din Chișineu Criș și-au adunat forțele pentru a face o petiție despre care Special Arad a scris în luna mai, iar cei din municipiu și-au exprimat această dorință într-un număr mare, scriind cerința pe formularele campaniei „Centrul de Idei”, organizată anul trecut de site-ul Arad Culture.

  Rămâne însă de văzut când va intra în agenda de lucru un asemenea proiect. Dacă va intra vreodată…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.