Ce rampă-i asta, măi, nesimțiților?! Fiți atenți ce inepție la Spitalul Județean!

  de Lucian Valeriu | 11 iunie 2015, 10:53 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  7

  Știri Arad. Fotografiile acestea sunt luate de pe contul de Facebook al Spitalului Clinic Județean Arad – instituție publică de interes major care a fost etichetată în această postare ca fiind „subiectul principal” al problemei ăsteia pentru handicapați mintali cu funcții de conducere! „Să mă lămurească și pe mine cineva. Rampa îi facută pentru persoane handicapate sau handicapații au facut rampa ???” – scrie arădeanul Florin Crestin la statusul respectiv… adunând multe și meritate like-uri pentru curaj și inspirație.

  „Poate dacă publicați pozele merge cineva cu flexul și rezolvă problema” – ne scrie alt cititor pe mailul redacției ([email protected])…

  Deci, să ne imaginăm următoare scenă de film absurd cu scene de umor negru cu tine și cu familia ta în rolul principal: vii cu unchiu-to de 80 de ani cu scaunul cu rotile prin troaca aia îngusă din beton și-l urci până la gardul din fier decorat care, de fapt, e prelungirea balustradei care fac pariu că or făcut-o înainte de a le zice șefu că trebuie și rampă de handicapați. Ajungi acolo și ce dracu faci? Ai trei variante: 1. – cea mai înțeleaptă – o iei înapoi, pe roți, înceeet, să nu te enervezi, și urci pe partea aialaltă, pe scări, cu unchiu-to (dacă ești singur – ghinionul tău: nu te duce singur la spitalul județean – așteaptă un om) 2. – cea pragmatică – pentru cei excesiv de calmi – îl lași pe unchiu acolo și aștepți să vină un ne-handicapat pe scări, să te ajute să-l săltați pe unchi peste balustrada lu Dumezo să-i tune! Tăt vine unu, odată (dacă n-ai țigări la tine, dă repede un telefon să-ți aducă cineva un pachet!) 3. – cea colerică – pentru haiduci: te duci și ceri câte o audiență în regim de urgență la… știi unde să te duci, nu?

  rampa2

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O dati in penibil precum presa nationala la faza cu magazinul Kaufland din Vlaicu. Evident ambulatoriul se afla in santier, iar situatia se va corecta ulterior. Rampa respectiva e nou turnata, in timp ce treptele existau de dinainte, de unde si existenta balustrazii. Cat timp rampa nu este data in folosinta balustrada ramane ca element de siguranta pentru cei care folosesc intrarea. Din ce in ce mai penibil si mai aserviti sunteti. Ati ajuns la nivelul de mizerie in care criticati investitii in spitale (!), pana acum era problema ca nu se bagau bani in spitale, acum si cand se baga e problema.

   +5 voturi
   +1
   -1
  2. @ascendis, eu trec in fiecare zi pe acolo si am vazut satdiul lucrarilor de la spital, te anunt ca a treptele vechi au fost sparte si sau turna altele noi, iar balustrada este noua, asa ca nu stie stanga ce face dreapta. Sper ca acele trepte vor fi placate la fel rampele de acces pt asa cum sunt turnate sunt oribile ca lucrare.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.