marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Rămâi perplex, chiar nu-i reziști! Noul Mercedes-Benz S Class este pur și simplu cuceritor

  de Special Arad | 18 decembrie 2020, 3:38 PM | Auto | Recomandările editorilor

  0

  Am crescut visând că atunci când vom fi mari vom avea un Mercedes, unul al nostru. Visul, dacă vreți, nu reprezenta doar dorința de a avea această marcă de automobile, ci, mai mult decât atât, Mercedesul reprezenta oarecum ideea că odată ce îl ai ești un om realizat.

  Mercedes-Benz impune niște standarde și emană eleganță. Stema acestui brand auto impune un anumit respect. Mă întorc la perioada copilăriei atunci când, oriunde vedeam un Mercedes oprit și fără a se afla nimeni în mașină, mergeam la geamul șoferului și mă uitam minunat cum arată înăuntru și „cât prinde”.

  Suntem chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, dar, totodată, suntem în acele zile în care în urmă cu 31 de ani, românii ieșeau în stradă și dădeau jos regimul comunist. Imediat după Revoluție, tot mai multe Mercedesuri aveam să vedem pe șosele noastre și, tot din amintiri spun, eram fascinați de modelul „600 SEL”. Era „un model prezidențial”, așa cum ni-l prezentau cei care-și permiteau un asemenea lux.

  De atunci, timp de trei decenii, am văzut multe, foarte multe modele ale brandului Mercedes-Benz, am și condus multe dintre ele și fascinația a rămas.

  Dar de data asta am rămas perplex… Și totul vine într-un moment foarte potrivit pentru surprize plăcute.

  Reprezentanța Auto Schunn a ales să prezinte noua clasă S de la Mercedes-Benz acum, în prag de sărbători, adăugând un element de noutate la emoțiile speciale pe care sărbătorile ni le oferă tuturor.

  MG 7722l

  Noul model S Class e frumos și doar să-l vezi. E irezistibil și te bucuri și dacă-l atingi. Lansarea noului model Mercedes-Benz S-Class a fost așteptată în acest an cu un evantai de emoții, iar pasionații cu o curiozitate avidă pentru nou iată că sunt răsplătiți. Echipele de specialiști, pregătiți pentru a trăi experiența de top în cunoașterea și experimentarea tehnologiilor de avangardă, sunt și ei impresionați de frumusețea și inteligența pe care o oferă noua clasă S.

  Noul model Mercedes-Benz S Class te cucerește și te uimește prin tot ceea ce vezi la el, prin fiecare fibră, prin relaxarea la care te invită, prin bucuria formelor cu proporții perfecte, prin eleganța și prestanța cu care se recomandă. E clar, e dragoste la prima vedere.

  Noul model al clasei S este locul ideal de refugiu pentru aceia care trăiesc deplasarea cu mașina mai mult decât ca pe o simplă călătorie.

  De la scaunul șoferului și până la locurile din spate ești surprins și curiozitatea crește pe măsură ce descoperi cât de prietenos este ambientul: panoul digital inovator de instrumente cu ecran 3D, cu operare vocală, sistemul MBUX inteligent care te cunoaște în timp și iți vine în întâmpinarea agendei personale.

  Acest nivel de confort este de-a dreptul un răsfăț și este disponibil pentru fiecare pasager, oricare dintre scaune ar alege. Fiecare scaun este S-Class și îl poți regla cu ajutorul a 19 motorașe, astfel încât este imposibil să nu-ți găsești poziția perfectă și apoi să pornești programul de masaj preferat. Iar sistemul de sunet 4D, cu difuzoare încorporate în scaune este unic în lume.

  În noua clasă S chiar ai senzația că ești acasă. Această mașină îți dă cu adevărat sentimentul că TU ești UNIC. Și de fapt chiar ești, iar clasa S iți confirmă cu o eleganță demnă, plină de noblețe.

  „Motoarele sunt foarte performante și îți oferă toată puterea, iar tehnologia încorporată face condusul plăcut, reconfortant. Accentul pe siguranță este arhicunoscut și dau doar un exemplu: pe timp de noapte, sistemul de iluminare digital al farurilor se adaptează diverselor situații, primind avertizări vizuale în spațiul luminat din fața mașinii. Pentru aceasta, în fiecare far sunt prevăzute 1,3 milioane de mini oglinzi”, spune Dorin Cura, Manager marketing – vânzări Auto-Schunn Arad.

  MG 7744

  A conduce un S-Class este despre eleganță și control total. Merită să mergi să-l vezi și să trăiești experiența. Noul S-Class se adresează iubitorilor de artă prin tehnologie, celor care sunt pasionați de frumusețea şi inteligența Mercedes-Benz. Vă așteptăm cu surprize plăcute la showroom-ul Auto Schunn, dealer Mercedes-Benz, în Arad, pe Calea Radnei nr.247. Tel.0742036905

   

  Nici nu au apucat bine să-i facă loc în showroom, că noul Mercedes-Benz S Class și-a găsit deja perechea. După doar câteva fotografii și alte câteva imagini video, un client a bătut la ușa reprezentanței Auto-Schunn și a plecat de acolo la volanul superbei limuzine.

  www.auto-schunn.ro

  https://www.facebook.com/AutoSchunn

  (P)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.