Mercedes de la Auto Schunn, făcut praf în timpul unui test drive!

  de Andrei George | 26 mai 2016, 3:22 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. A plecat într-un test drive cu un Mercedes nou și acum îl duce avariat la dealer… S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de minute în zona cofetăriei Libelula, în centrul Aradului.

  Din informațiile obținute de la martori, se pare că vinovat este un alt șofer, al unui autoturism Audi, care s-a aflat pe banda 1 și a virat stânga fără a se asigura. Pe banda a doua rula Mercedesul din imagine, iar la manevra celui de pe banda 1, șoferul din bolidul de fabricație germană a virat și el stânga pentru a evita impactul. Nu a reușit, a lovit un autoturism Audi și a fost proiectat în copac.

  Nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt destul de importante dacă luăm în considerare prețul de catalog al Mercedesului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.