miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce v-a lipsit cel mai mult în anul care se termină?

  de E. Nola | 26 decembrie 2020, 11:22 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Cum se obișnuiește la sfârșitul anului… sau cel puțin așa era pe vremuri, aruncăm o privire pe realizările și neajunsurile care ne-au ritmat viața în scurta perioadă de trei sute și ceva de zile.

  Desigur, anul care tocmai e pe terminate, precum băutura preferată, a fost marcată de ceea ce numim pandemie, covid sau coronavirus, depinde de starea psihică și cultura pe moment a fiecăruia dintre noi. Nu vom insista prea mult, avem și alte cele, cu mască și fără, încercăm așadar să vă oferim și alte alternative, având în vedere că viața, cu sau fără covid, merge înainte, alegem primari – mai puțin vice – alegem Parlamentul și punem Guvernul – mai precis Orban – nemaivorbind de evenimentele din viața noastră mai mult sau mai puțin intimă.

  Începem așadar cu absențele, dezamăgirile, nerealizările.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce v-a lipsit cel mai mult în anul care se termină?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.