marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Încă o competiție a fost „învinsă” de coronavirus: Supermaratonul Arad-Békéscsaba nu va mai avea loc în 2020!

  de Dan Lazăr | 14 iulie 2020, 5:08 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba se amână pe anul viitor, a anunțat, marți, Primăria Arad. Iată mai jos comunicatul autorităților arădene.

  Săptămâna trecută la Békéscsaba (Ungaria) a avut loc o întâlnire de lucru între viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar și primarul orașului vecin, Szarvas Péter având ca temă cea de a XXIII-a ediții a Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba. În urma discuțiilor purtate, reprezentanții celor două orașe au căzut de acord cu amânarea organizării evenimentului în contextul actualei epidemii de coronavirus.

  „Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba. Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021. În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior” – a declarat viceprimarul municipiului Arad, Levente Bognar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.