vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Raed Arafat anunță că urmează să fie aprobate restricții suplimentare

  de - | 23 martie 2021, 11:22 PM | Naţional

  0

  Șeful DSU, Raed Arafat, anunță că în timpul acestei săptămâni urmează să fie aprobate restricții suplimentare, inclusiv o carantină prelungită pe timp de noapte, despre care spune că este o măsură care poate să reducă contactul și mobilitatea care duc la răspândirea virusului Sars-Cov-2.

  Întrebat la Digi24 dacă ar fi de acord cu o carantină prelungită pe timp de noapte, Arafat a spus: „Da. În anumite momente și poate pentru a reduce activitățile neesențiale, da. Vedem țări care au aceste carantine de noapte care au aceste carantine de noapte, care încep de la 18 în Franța, de la 21 în alte țări, iar la noi la 22. Da, este o măsură importantă care poate să reducă contactul și mobilitatea care duc la răspândirea virusului”.

  „Nu înseamnă asta mâine, dar în cursul acestei săptămâni urmează să se vină cu anumite aspecte care să fie aplicate probabil în timpul weekendului”, a mai adăugat Secretarul de stat din MAI.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.