Radu Pandele, responsabil cu schimbarea la față a zidului Astra

  de Special Arad | 14 septembrie 2016, 6:58 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Începând cu seara aceasta, ora 20, o altă porţiune din zidul de la Astra primeşte o nouă înfăţişare sub bagheta magică a lui Pandele Radu.

  Zidul de la Astra a îmbrăcat primele straie artistice în cadrul festivalului Particles, când invitatul special din Londra, Dale Grimshaw, a pictat trei secțiuni aflate chiar vizavi de Atrium Mall. Cu toate acestea, zidul a rămas cu o suprafață destul de mare goală, numai bună de umplut cu artă stradală, lucru pe care Asociația CitiZenit nu l-a trecut cu vederea și iată că astăzi reprezentanții asociației au anunțat pe Facebook că artistul care va revitaliza zona va fi nimeni altul decât arădeanul Radu Pandele.

  După Dale Grimshaw şi Mr Cenz, urmează Pandele. Continuăm astfel proiectul de revitalizare urbană prin artă stradală, iniţiat în Arad în cadrul festivalului Particles, împreună cu un nou invitat.
  Între 15-19 septembrie, o altă porţiune din zidul de la Astra primeşte o nouă înfăţişare sub bagheta magică a lui Pandele Radu, pictor şi muralist român.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.