Paste cu pui, legume și sos Ajam Pangang
– 250 g piept de pui dezosat și fără piele, 1 pungă legume congelate China (450 g), 1 borcan sos Ajam pangang (490 g), sare, ½ linguriță piper Sechuan, ½ ardei iute, 2 linguri ulei Wok, 200 g tăiței chinezești, pătrunjel verde
Tăiem carnea fâșii lungi, ardeiul iute mărunt. În uleiul încins prăjim carnea până își schimbă culoarea, adăugăm legumele congelate și fierbem sub capac, până se înmoaie, aprox. 10 min. Adăugăm sare, piper, sos, amestecăm pe foc 3 min. Fierbem tăițeii în apă clocotită 4 min., scurgem, adăugăm peste legumele cu carne, amestecăm 2 min. și stingem focul. Servim cald presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Și ziaristu le-a oprit pe cluburile din Arad să aibe echipe? Adevărul apare clar în titlul articolului
Ar fi de preferat, să rămână acolo!
Felicitări ministrului maghiar! Dovedește că are coloana verticală și apară interesele țării și ale poporului maghiar.