Paste cu pui, legume și sos Ajam Pangang





– 250 g piept de pui dezosat și fără piele, 1 pungă legume congelate China (450 g), 1 borcan sos Ajam pangang (490 g), sare, ½ linguriță piper Sechuan, ½ ardei iute, 2 linguri ulei Wok, 200 g tăiței chinezești, pătrunjel verde
Tăiem carnea fâșii lungi, ardeiul iute mărunt. În uleiul încins prăjim carnea până își schimbă culoarea, adăugăm legumele congelate și fierbem sub capac, până se înmoaie, aprox. 10 min. Adăugăm sare, piper, sos, amestecăm pe foc 3 min. Fierbem tăițeii în apă clocotită 4 min., scurgem, adăugăm peste legumele cu carne, amestecăm 2 min. și stingem focul. Servim cald presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Arghir asta ospatarul, le stie pe toate, la cate mese a servit a furat meserie de la fiecare
L-ați citit? Nu ne dați și nouă sursa, că am vrea să-l citim și noi
Aveti dreptate. Se face mare tam tam la misca, ca este mizerie la fantani. Eu frecventez zilnic fantana de la Satu Nou. Nici urma de gunoi. Deci conteaza educatia. Enorm!!!