Paste cu pui, legume și sos Ajam Pangang





– 250 g piept de pui dezosat și fără piele, 1 pungă legume congelate China (450 g), 1 borcan sos Ajam pangang (490 g), sare, ½ linguriță piper Sechuan, ½ ardei iute, 2 linguri ulei Wok, 200 g tăiței chinezești, pătrunjel verde
Tăiem carnea fâșii lungi, ardeiul iute mărunt. În uleiul încins prăjim carnea până își schimbă culoarea, adăugăm legumele congelate și fierbem sub capac, până se înmoaie, aprox. 10 min. Adăugăm sare, piper, sos, amestecăm pe foc 3 min. Fierbem tăițeii în apă clocotită 4 min., scurgem, adăugăm peste legumele cu carne, amestecăm 2 min. și stingem focul. Servim cald presărat cu pătrunjel verde tocat.
Sursa: reteteculinarepentrutoti.com
Comentariile portalului
Ramane de vazut ce va fi dupa instalare, dezastrul e iminent oricum, vom vedea cum se potriveste guvernarea unei tari cu administrarea unui oras sau judet dar cat timp accepta( (...)
Falcă e mult mai mult decât bolojan Uitați vă la Cum arată Aradul față de Oradea de ce nu este pomenit și numele acestui ctitor de Arad el (...)
Să ne ferească Dumnezeu că acest imbecil să ajungă prim ministru să nu i dați prostului puterea că s a văzut cât de Răzbunător este