PSD Arad: „Clientela politică a PNL Arad are cuvântul, cu largul concurs al lui Călin Bibarț”

  de - | 29 iulie 2020, 1:55 PM | Comunicate contra cost

  0

  La PNL Arad nu mai există rușine sau decență ! Unicul criteriu de promovare în funcții publice, în domenii sensibile, îl constituie doar clientelismul politic și obediența față de personajele cheie ale filialei locale. În plină pandemie, liberalii, dispun după bunul lor plac, numirea la conducerea Spitalului TBC a norei primarului din Șiria, pe deasupra și soția consilierului lui Călin Bibarț. CV-ul și experiența profesională sunt irelevante când vine vorba despre foamea clientelei de partid.

  Astfel a procedat și Gheorghe Falcă, în toate mandatele sale, iar interimarul Bibarț îi calcă pe urme, deși în mai puțin de 24 ore se va jura strâmb că nu are nicio legătură cu numirea acestei doamne cu un profil și parcurs profesional total nepotrivit pentru funcția în sine.

  Important pentru ei este doar să acceadă la salarii grase, nu mai are nicio relevanță că o unitate spitalicească de o asemenea importanță precum spitalul TBC încape pe mâna unei amatoare, în plină curbă ascendentă a epidemiei COVID.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.