joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  ExclusivProprietara sclavilor din Zona Liberă Curtici Arad, Cristina Bibarț, calcă în picioare toate administrațiile! Cum face proastă o angajată care-i cere să respecte legea / Înregistrare AUDIO (II)

  de Alin Olteanu | 30 martie 2017, 3:07 PM | Investigaţii | Topic special

  12

  Foarte mulți oameni, angajați și foști angajați, implicați sau nu, ne-au contactat după apariția primei părți a investigației Special Arad. Vă rugăm, de la bun început al acestei a doua părți, să rețineți următorul aspect: nimeni, dar NIMENI!, nu a vorbit-o de bine, cu nimic, chiar NIMIC!, pe directoarea Regiei Autonome Administrația Zonei Libere Curtici Arad, Cristina Bibarț. În plus, nu am cenzurat niciun comentariu la adresa subiectului, doar pe acelea în care înjurăturile nu aveau cum să fie cenzurate.

  Și cu toate astea, că nimeni nu o vorbește de bine, mai mult că o acuză de comportament dictatorial și, pe alocuri, că se comportă ca un negustor de sclavi pe o proprietate care nu e a ei, ci a statului român, nu s-a întâmplat nimic de-a lungul anilor. Rând pe rând, conducători ai județului Arad, la Consiliul Județean Arad (acționar majoritar la Zona Liberă Curtici), Nicolae Ioțcu și acum Iustin Cionca tolerează, deși erau și sunt la curent cu apucăturile și comportamentul soției fostului prefect Bibarț, actual viceprimar al Aradului. Și fac asta de parcă ar fi șantajabili cu ceva…

  Mulți vorbesc că această putere a familiei Bibarț s-ar datora unor sume de cel puțin 10.000 de lei pe care în fiecare lună le donează ca și cotizații PNL-ului arădean. Alții vorbesc despre susținerea de care s-ar bucura familia Bibarț din partea generalului SRI, Coldea, finul acestora. Că de fapt, până și numirea lui Bibarț ca viceprimar, de către Falcă, s-ar datora tot unei „atenții deosebite” pe care primarul Aradului ar dori-o pentru dosarele sale. Nu știm care e adevărul, însă știm că doamnei Bibarț nu-i pasă de cine conduce județul și continuă să conducă Zona Liberă Arad Curtici de parcă ar fi moștenire. Și avem probe că multe din instituțiile statului au primit reclamații de-a lungul timpului și nu s-a făcut NIMIC.

  Deși în continuarea investigațiilor noastre ne-am propus ca astăzi să scriem despre alte aspecte în neregulă, evenimente recente și anumite probe foarte serioase și grave ne fac să ne „deturnăm” singuri ancheta, considerând mult mai important să publicăm ce am primit.

  Cinci angajați care lucrează la poartă la Zona Liberă Curtici Arad sunt în concedii medicale,

  aproape toți acuzând presiunea făcută asupra lor de actualul director, ultimul dintre angajați solicitând ieri pauză pentru odihnă. Astfel, ca urmare, directoarea, deși aflată și ea în concediu medical în zilele de miercuri și joi, s-a dus ieri seară la postul de la poarta Zonei Libere Curtici Arad și toată noaptea s-a „flendurat” pe acolo, dorind probabil să arate că se sacrifică pentru societate. Ea a fost însoțită și de Ovidiu Ilie, director de marketing, același Ovidiu Ilie care este la dispoziția familiei Bibarț de când Călin (soțul doamnei director) a fost numit prefect al Aradului.

  Începând cu ora 12, la sediul central al Regiei Autonome Administrația Zona Liberă Curtici Arad se desfășoară o ședință a Consiliului de Administrație în care, susțin sursele noastre, doamna director încearcă să facă jocurile de asemenea manieră încât să dea afară din societate, rând pe rând, pe toți membrii sindicatului. Dar cu privire la acest lucru revenim, mai ales că știm că zeci de angajați – dintre care, cu unii am și vorbi- foști și actuali vor să vorbească despre traumele suferite.

  Special Arad a intrat în posesia unei înregistrări audio,

  realizată de o fostă angajată a societății cu puține momente înainte de a-și da demisia. Înregistrarea este cutremurătoare prin informațiile pe care le conține, în fapt adevărate concluzii cu privire la comportamentul directoarei, noi considerându-l unul chiar infect. Adică, cum altfel să caracterizăm comportamentul și limbajul unui conducător al unei instituții de stat, care, în momentul în care i se solicită un act scris, își arată adevărata pregătire spunând printre altele: „Degeaba îți încorzi mușchii cu mine”, „Te pui cu mine? Ești proastă!” – limbaj de țață de la piață, un fel de Elena Ceaușescu de județ, și asta pentru că Leana nu vorbea atât… Din înregistrări se poate observa clar că doamna Bibarț nu face decât să-și urmărească scopul, probabil de a mai îndepărta încă un angajat angajat, incomod, așa cum au fost zeci pentru dumneaei, de-a lungul anilor. Parcă Cristina Bibarț are o strategie în privința acestor angajați, nedorind să țină pe nimeni perioade mai lungi pentru ca aceștia să nu afle tot ceea ce se întâmplă în Regia STATULUI Zona Liberă Curtici Arad.

  Ascultă înregistrarea:

  *****

  Concluziile sunt parcă de prisos. Dar mai adăugăm că avem informații că un angajat se pregătește să facă greva foamei, așa încât lucrurile devin și mai grave… de parcă nu ar fi fost până acum.

  Va urma.

  Citește și Cristina Bibarț, directorul Regiei Autonome Zona Liberă Curtici, confundă societatea cu propria firmă și pe angajați cu niște animale. Liderul sindicatului s-a adresat ITM-ului! (I)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stați ca vine Mirela B la spital. Renunță la salariul de asistenta medicala de 8000 net pentru unul de 3000 net de director de îngrijiri. Domnule Cionca, ce se întâmplă cu judecata dumneavoastră ? Chiar credeți ca cineva poate renunța la 5000 pe luna pt ochii dvs și fără speranță sa îi recupereze prin alte mijloace ? Dacă e așa de ce nu a donat și pana acum spitaluluI 5000 pe luna ? O fi scumpa funcția dacă așa se fac calculele și fixata modalitatea de recuperare ? Ați auzit de „suspiciune rezonabila” ? Sau o fi doar pura convertire la Reiki ? Am inteles ca rămâne 4 ore la spital,8 ore director, 4 ore șefa la ordin și 4 la postliceala. Și DA, muriți și dumneavoastră de grija îngrijirilor dîn spital cu un așa director dedicat ! Felicitări domnule Cioaca ! Și mai citiți sensul dorinței de a face bine bolnavilor. Apropo, sa îi alocați bani pt aparatul ăla de bruiaj a înregistrărilor cu tel.

   +15 voturi
   +1
   -1
  2. Vreau sa privesc stricto sensu..bine, subiectiv. Femeia e o toapa. Ce mai si umbla din floare in floare (pardon, din boboc in boboc) Doar oamenii prosti si limitati sunt frustrati, aka rai, haini la suflet si port civilizat (a se citi intelectual). Si astfel se exprima, ‘biciund’ pe cei cu ‘sapa’ din subordine.
   Pe de alta parte insa, din pacate majoritatea din noi la fel suntem, generalizam, extrapolam. Ii bagam pe toti in aceeasi cloaca (oala?). Nu iesim din aceasta mentalitate dulce romaneasca. Dovada imi stau comentariile predecesorilor mei.
   Reiterez, parere personala, nu sariti la jugulara-mi

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Ah io văzut la buza lui, ce frumos, treba la mine da cine duce dau petrol mult nui bai face buba la karbasan Ahmed murit fericit vazut ce scris jamal el prost si sarac, are doi camil spus ca da unu si cu unu duce be toamna, prost shakar
    alllah ‘akbar

    +9 voturi
    +1
    -1
  3. Doamna fufa, Bibart, as vrea sa citești cu atenție noul cod al muncii. Asta pentru simplul fapt ca la schimbarea oricărui punct de lucru indiferent de angajat, se menționează în scris și se reface documentația SSM, inclusiv menționarea noului traseu care privește parcurgerea drumului de acasă la locul de munca și înapoi cu tot cu timpii petrecuți în aceasta deplasare.
   Păcat ca nu sunt eu subalternul tău ca altfel te lăsăm cheală, asta datorită faptului că am reușit pe mulți din zecile de (cenzurat de redacție) ca tine să-i bag sub preș de sa nu mai afle nimeni ca au fost mari barosani. În parcul industrial uta am trimis comisie ITM, la o fosta firma de kurtos Kolacs, situata în parcarea real am trimis DSP -ul de și au carat catrafusele, dar ție sincer o casa de forță îți fac cadou.

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Nu casa de forta, dat mie asta muier alb, karbasan plânge nu trebe numa iea, estem harem mare, toamna dat bici , pot bate eunuc meu nu supărat, du la mine dau mult petrol şi tot ce vrei. Eu mare bucurie facem, voi gata cu problem. Shakar
    Alllah ‘akbar

    +7 voturi
    +1
    -1
  4. Daca tot v-ati pornit sa investigati, nu va lasati intimidati si faceti-va treaba pana la capat ! Veti fii uimiti de cate veti afla … cum poate madam sa foloseasca masina institutie in interes personal (cu deplasari in Moldova), cum da in judecata alte institutii ale judetului,cum intimideaza angajatii instutiei pe care o conduce, angajati ai CJ Arad… si multe, multe altele !
   Spor la treaba ! Si sa aveti putere sa duceti pana la capat ceea ce v-ati propus !

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.