sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Pola Zilei: Ce s-a întâmplat la Port Arthur?

  de E. Nola | 2 iulie 2022, 10:47 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  4

  Vă întrebăm pentru că n-avem habar.

  Și nu e vorba de bătălia dintre ruși și japonezi din 1904, bătălie care a dat numele vestitului stabiliment de pe Malul Mureșului, ci tocmai de evenimentele din acest loc petrecute joi, ultima zi din iunie.

  În mare știm că acolo, în aceea zi, s-au adunat fanii lui Bibi, cunoscut oficial ca primar al Aradului, Călin Bibarț, pentru a sărbători o aniversare de familie, respectiv nunta de argint a cuplului nr. 1 al Aradului de acum. Mă rog, alegerea locului ni se pare de la început ciudată, în fond acolo se organizează festivaluri de folk și altele, locul are un anumit parfum boem prea puțin favorabil ipocriziei politice. Numai că această reuniune a fost tulburată de un grup nechemat, ci trimis, în frunte cu Ghiță Falcă și ciracii, respectiv ciracele, șocul fiind puternic resimțit de cei care au venit să se bucure împreună cu Bibi și soția.

  Au fost fețe și lacrimi, iar cei neinvitați au plecat cu coada sau cu cozile între picioare, iar de atunci fiecare dintre participanți spune și susține altceva. Situația e foarte asemănătoare cu ce se întâmplă cu rușii acum în Ucraina, dar așa a fost și acum 120 de ani la Port Arthur, unde au susținut până în ultima clipă că ei au învins.

  După care au predat portul – se află în nord-estul Chinei, în Manciuria istorică, pentru cunoscători, se numește acum Lushunku – cam așa cum au plecat și oamenii trimiși de Ghiță Falcă de la Port Arthurul de pe Malul Mureșului.

  Așadar, mult mai umblați în operațiuni politice speciale ca ai lor, ce ziceți?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Sondaj: Ce s-a întâmplat la Port Arthur?

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Greierele lui Pinocchio

   Eu am fost curios ce va fi acolo, asa ca, neinvitat și eu asemeni gastii Falco@ co, am dat un…rond. A meritat. Macar ca sa vad cum se pierd prin tufe Cionca și Giani, puși în fata propriilor misculatii, în public. In plus, comentez ca sa se oftice postacii falconisti si sa va fac astfel trafic 🙂

   +9 voturi
   +1
   -1
   • Greierele lui Pinnochio

    N-a avut nimic de-a face treaba de acolo cu liberalismul. Acolo a fost semnalul ca in asa-zisul liberalism exista inca ideea de independenta si de razvratire impotriva acapararii unui partid de catre o mafie locala veche de 20 de ani. Atat. Ca liberalismul bratian a ajuns aici, asta e vina celor care au crezut ca dintr-un partid se poate creea o feuda personala. Cum si-a imaginat-o si cladit-o in toti acesti ani clica pe care a adunat-o in jurul lui Falconetti. Si, daca s-a gasit unul care sa ridice capul, s-au gandit ei ca trebuie musai pus la cutie imediat. Doar ca efectul a fost exact invers, dupa semnalele pe care le primesc eu din sanul partidului…

    0 voturi
    +1
    -1
  2. Ce draq să fie ? Un pădurar agramat, un doctor în comunicare euroagramat, un birtaș bihorean ajuns doctor în divorț dar și supusu lu euroagramatu, rezerva plui lu mecanicul Pistrui și alte sluj ce sug la bujetu lu Arad. Toți cu găștile lor de su gaci și yes meni. Kă ka ne -am în cavitățile lor bukle de le pre și cancere sociale în ziua de crăciun ori de 23 agust!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.